Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Myślałem o Sokole. Przechodzę w nadświetlną
  3. czyżbyś jakis bank reklamował?
  4. Jakoś tak może po ponad 3 latach dojdę w końcu do III Millennium
  5. Wtedy każdy post miał cenę. A teraz? Czy się stoi, czy się leży, 2000 się należy. ...jakoś tak...
  6. Wtedy każdy post miał cenę. A teraz? Czy się stoi, czy się leży, 2000 się należy.
  7. [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-04-18 12:49 ]
  8. Gratulacje Bartt. Synek treźwy być nie musi, byle podpis pasował
  9. Znam już jego wstępną cenę, teraz negocjujemy linię podziału. Do tego potrzebna jest ustna zgoda syna właściciela. Problem w tym, że synalek trzeźwieje wyłącznie okazjonalnie
  10. No wiesz, w moim przypadku, gdy szybuję wysoko, wzrok przydaje się. Ale Cię namierzyłem haha w kilka sekund. Co z tą działką ?
  11. Biegłem, biegłem i dobiegłem (chociaż nikt nie określił na jaki dystans biegamy Smoku, masz wzrok sokoli
  12. Oto przed chwilą Bartt wstąpił do Elity Forum. Moje gratulacje.
  13. Jezu! W głowie sie nie mieści. Ile trzeba nawijać, żeby nabić 2000 wiadomości!? Ja korzystam z forum od pół roku i mam tyle co widać. Szczere gratulacje!
  14. Krzysiu staram się jak mogę ale wygląda na to, że cos małomówna jestem I albo muszę znowu przyłaczyć się do Waszej Grupy, albo zaczekać aż 271 osób znajdzie się na złotej liście Elity Forum pozdrawiam
  15. Vide - zyczenia na kraokowskiej
  16. Tyż wom gratuluja! A terozki zaproszomy Edzia, coby sie starała i do nos doszlusowała!:grin:
  17. Zapraszam do kawiarenki!
  18. Witamy kolejnego 1000! Brawo Kgadzina oby tak dalej!
  19. Pit jesteś adwokatem Majki czy innych też?
  20. Majka - niemożliwe! W pracy również?
  21. Ja wszędzie czuję się "jak w domu"
  22. No coś Ty? masz dbać o zdrowie - swoje i innych użytkowników dróg. Przyjedź, umówimy się na piwo, jak panowie "zwęszą" okazję to pewnie do nas dołączą
  23. czemu szybko jeźdźę
  24. A przeprowadziłaś się już do Krakowa? Z Opola na to nie zdążysz przyjechać.
  25. No nie! Do spiącego dziecka troche mi daleko!
  26. szczególnie jak śpi i jeść nie woła!
  27.  

• Dodaj nową pozycję...