Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Herbaciarnia klubowa
Jerzysio odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
...łotwierać, łotwierać !!!! ...na ten upał, hierbatkę poproszę, zanim cały siem rozpłynem J -
mi najbardziej pomaga letnia miętowa.
-
Herbaciarnia klubowa
SławekD-żonka odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
Podobno właśnie ciepłą herbatkę - z solą -
Herbaciarnia klubowa
Jerzysio odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
....a co piją domadowie na pustyni J -
Herbaciarnia klubowa
SławekD-żonka odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
Też to słyszałam nie ma szoku termicznego i organizm nie stara się nagle ogrzać -
Herbaciarnia klubowa
Maluszek odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
Podobno w taki gorąc najlepsza jest gorąca herbatka bo wtedy nie chce się tak bardzo pić jak po napojach chłodzących. -
Herbaciarnia klubowa
...goloncia hierbatka na upały.... ...ależ proszem baldzo MD J -
Herbaciarnia klubowa
Maluszek odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
Może zapach świeżo zaparzonej herbaty szefunia do nas ściągnie http://www.thatsthespirit.com/en/drinks/Tetley/tea_hot.jpg -
Herbaciarnia klubowa
Może zapomniał o nas -
Herbaciarnia klubowa
...pojawia się i znika i znika.... J -
Dziś go znów widziałam, ale do HK nie zajrzał
-
Herbaciarnia klubowa
jamles odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
-
Herbaciarnia klubowa
Czasami szefuncio gdziesik się pojawia i znowu znika. -
Chyba tak bo gdzieś mi w dziennikach mignął
-
Herbaciarnia klubowa
maxymov odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
I to bardzo zarobiony, ciekawe czy jeszcze żyje ???? -
Herbaciarnia klubowa
...nieeeeeeeeeee, szefuncio pewnikiem zapracowany coby dudków zarobic na domiszcze, co mularze sprawni mu stawiaja ....... J -
Herbaciarnia klubowa
to jeszcze ciacho zapodam http://www.wirtualnafrancja.com/cuisine/images/szarlotka.jpg Mam nadzieję, że szefunico szybko się odnajdzie Może trzeba ufundować jakąś nagordę za odnaleznienie szefostwa? -
Herbaciarnia klubowa
...pewnikiem jakowas rura w wykopie mu siem pojawila ( moze tom razom ode gazu ) ... to ja siem poczestuje kierbatkom MW J -
Herbaciarnia klubowa
Znowu cisza Ciekawe gdzie tym razem szefunico baluje? Może jakiś list gończy trzeba za nim wysłać? Herbatka świeżo zaparzona http://www.punchstock.com/image/photodisc/7446313/large/93082.jpg -
Taka mała prowokacja ale wiedziałam, ze zareagujesz
-
Herbaciarnia klubowa
kroyena odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
Tak sobie Funia zacząłem czytać o robactiwe budzącym się do życia... -
Oj, tak, oj tak. Jak wiosna się zaczęła, to wszystko sie budzi do życia, robactwo z ziemi wychodzi, zwierzyna sie pokazuje, to i Kroyena - nasz mistrz powrócił
-
Herbaciarnia klubowa
kroyena - jak to dobrze znowu Cię widzieć -
Herbaciarnia klubowa
kroyena odpowiedział a topic → Herbaciarnia klubowa Herbaciarnia klubowa Topics
"Latam, klikam, full servis" -
Herbaciarnia klubowa
O szefuncio wrócił Mam nadzieję, że nie są to tylko gościnne występy tylko stały etat