Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. witam sorry ze tutaj ale jak by ktos potrzebowal steple do stropu ok.2,7m ok 200szt. okolice Kostrzyna, polecam sie
  3. Mea culpa Jeśliż jest naprawdę z Prus Wschodnich to wybaczam, i TY Prusaku zapewne podzielasz naszą Wielkopolan niechęć do Polaków i inniejszych wschodnich nacji. niniejszym upraszam o wybaczenie , rozumiem iż tajemnie budujesz się w Kaliszu aby nieść kaganek prawdziwego człowieczeństwa w te dzikie ruskie ostepy. Jeszcze raz chylę czoła..........
  4. Droga Marie, jak już wczesnej wspomniałem, więcej mam spólnego z Prusami Wschodnimi niż z Kongresówką, ale raczej utożsamiam się z kaliskimi separatystami czy, jak w okolicy mówią, z "cebulorzami", niż z poznańskimi pyrami. A poza tym, łatwiej jest mi spotkać się z kimś z własnego podwórka, niż jeździć do Poznania, Gniezna, Piły czy innego Leszna. Mimo zgryźliwych uwag zajrzę czasem do tego wątku, aby prześledzić Wasze opinie - Wielkopolnie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: arek1976 dnia 2003-01-15 14:47 ]
  5. Wiem , wiem już Witam serdecznie. Będę pisała tylko w Wątku Wielkopolskim , a nawet napominam separatystów Kaliskich aby zaniechali swojej rozbijackiej roboty. A propos otrzymałam pierwszą wycenę od autoryzowanej ekipy YTONGA z Pniew 26 000 + VAT za wykop ściany fundamentowe izolacje zagęszczenie gruntu ściany parteru strop ściany poddasza i komin .W Ytongu 211 m . Chyba drogo .?
  6. Fajnie, że kolejny wielkopolanin przyłącza się do naszego klubu. Propnuję wejść do wątku grupa wielkopolska i dodawać wiadomości używając klawisza odpowiedz. Wtedy dołączysz do wymiany wypowiedzi w tym wątku zamiast tworzyć nowy. Pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: loniu dnia 2003-01-15 11:08 ]
  7. Witam grupę Wielkopolską . Po dwóch latach poszukiwania działki i półrocznej batalii z pozwoleniem na budowę rozpoczynam przygodę z budowaniem. Miejsce Morasko , działka skromne 8000 m , zastanawiam się czy załapię się na dopłaty bezpośrednie z Unii. Projekt pracownia Lipińscy z Wrocławia -LMP 36 -210m. Materiał YTONG ,od jutra zaczną się pierwsze problemy rozpoczynam poszukiwania ekipy , żegnaj dotychczasowy sybarycki stylu życia. Jednym słowem od dziś zaczynam brać czynny udział w forumowym ekshibicjonizmie budowlanym . Cel - następny Nowy Rok w nowym domu !
  8.  

• Dodaj nową pozycję...