Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
lato - bedzie jeszcze??
19501719500414 odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
Zocha, masz mnie -
lato - bedzie jeszcze??
Pawson odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
to po co było głosować na tak w referendum europejskim ?? -
lato - bedzie jeszcze??
Zochna odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
a cholera niech wezmie lato zadnej ekipy budowlanej znalezc nie mozna -
lato - bedzie jeszcze??
19501719500414 odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
jakie znowu TYLE?? sorry byłem nietaktowny -
lato - bedzie jeszcze??
Jerzysio odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
redakcja poza ban(anem)e nigdy nie rozśmiesza ... J -
lato - bedzie jeszcze??
smutna lidka odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
hehe1950, podobno udajesz niewiniątko? przynajmniej Redakcja czlowieka nieraz rozsmieszy... chociaz nie tak bardzo -
lato - bedzie jeszcze??
smutna lidka odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
jakie znowu TYLE?? -
lato - bedzie jeszcze??
-
lato - bedzie jeszcze??
Jerzysio odpowiedział a topic → lato - bedzie jeszcze?? lato - bedzie jeszcze?? Topics
....nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee są 2 pory roku : - kominkowa i ta którą Lidzia preferuje - tarasowa J -
lato - bedzie jeszcze??
lidka tyle lat żyjesz na tym świecie i nie wiesz, że u nas są tylko dwie pory roku lato i ciu.lato, wychodzi na to, że lato już było -
lato - bedzie jeszcze??
...będzie, będzie ... jak nie teraz to w przyszzzzzzzzzzzzzzzłłłłłłłłłłłłłłłłłłłym roku .... J -
moze wiecie? chyba teraz wlasnie jest prognoza pogody w tv, ale ja nie mam moze ktos widzial? buuu... juz po wszystkim... nie dosc ze to lato bylo beznadziejne, najgorsze w moim zyciu i w ogole w ogóle w ogóle, to jeszcze sie chyba skonczylo gdzies slyszalam, ze wg niemieckich meteorologow goraco mialo byc do paxdziernika, ale podobno polscy to zanegowali [podobnie jak rzeczywistosc, hehe - wlasnie siedze w ogrodzie [internet mam tylko na zewnatrz ] i jestem cala skostniala z zimna - a mam na sobie spodnie z polaru, bluze z polaru, KOC z polaru podwójnie złożony, bardzo grube skarpetki i kaptur z polaru oczywiscie - i to ma być sierpień ? ] nienawidze zimy!!