Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. to po co było głosować na tak w referendum europejskim ??
  3. a cholera niech wezmie lato zadnej ekipy budowlanej znalezc nie mozna
  4. jakie znowu TYLE?? sorry byłem nietaktowny
  5. redakcja poza ban(anem)e nigdy nie rozśmiesza ... J
  6. hehe1950, podobno udajesz niewiniątko? przynajmniej Redakcja czlowieka nieraz rozsmieszy... chociaz nie tak bardzo
  7. ....nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee są 2 pory roku : - kominkowa i ta którą Lidzia preferuje - tarasowa J
  8. lidka tyle lat żyjesz na tym świecie i nie wiesz, że u nas są tylko dwie pory roku lato i ciu.lato, wychodzi na to, że lato już było
  9. ...będzie, będzie ... jak nie teraz to w przyszzzzzzzzzzzzzzzłłłłłłłłłłłłłłłłłłłym roku .... J
  10. moze wiecie? chyba teraz wlasnie jest prognoza pogody w tv, ale ja nie mam moze ktos widzial? buuu... juz po wszystkim... nie dosc ze to lato bylo beznadziejne, najgorsze w moim zyciu i w ogole w ogóle w ogóle, to jeszcze sie chyba skonczylo gdzies slyszalam, ze wg niemieckich meteorologow goraco mialo byc do paxdziernika, ale podobno polscy to zanegowali [podobnie jak rzeczywistosc, hehe - wlasnie siedze w ogrodzie [internet mam tylko na zewnatrz ] i jestem cala skostniala z zimna - a mam na sobie spodnie z polaru, bluze z polaru, KOC z polaru podwójnie złożony, bardzo grube skarpetki i kaptur z polaru oczywiscie - i to ma być sierpień ? ] nienawidze zimy!!
  11.  

• Dodaj nową pozycję...