Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. http://www.twojapogoda.pl podaje, ze spoko...
  3. A ja chcę, żeby zima w tym roku była wczesna, lekko mroźna i szybko się zamieniła na wiosnę. A dlaczego - żeby nie było błota
  4. będzie padał śnieg,wiał zimny wiatr i mróż skuje jeziorka....
  5. Sprawdź, czy indianie chrust zbierają A serio: mrozy pod -30 w Polsce były, są i będą. I jeszcze bardziej serio: prognozy pogody na okres dłuższy niż 3 dni naprzód to można pod tramwaj podłożyć.
  6. Statystycznie nie zdarzało sie od co najmniej kilkudziesięciu lat, aby były dwie kolejne , długie i b. mroźne zimy. Zważywszy na poprzednią, mam nadzieję że nie będzie takiego precedensu, czego wam a zwłaszcza sobie życzę.
  7. Ja, to tylko zagłosuję - przecież mamy demokrację - śnieg i mróz od 24.12.06 do ...kiedy kończą się ferie??? a serio to też bym chciała wiedzieć, mamy stan O, a chcemy zrobić stan surowy otwarty, do tego są problemy z ekipą budowlańców. halszka.ka
  8. potwornie dluga i logdowato zimna, bo jaka moze byc skoro w sierpniu jest 10 stopni na plusie to moja prognoza
  9. Pawcik, z tą zimą to Ty mnie nawet nie wk...wiaj. Zima ma być bezśnieżna, temperatury powyżej zera (przynajmniej u mnie na Jurze).
  10. No właśnie, słyszał ktoś jakieś prognozy ? Nie mówie o przeczytanych w " Fakcie " Bo jak znowu beda 30-sto stopniowe temperatury to mnie szlag trafi pzdr.
  11.  

• Dodaj nową pozycję...