Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Sprawy związane z energetyką załatwia się w Legionowie, przy ul. Piłsudskiego 31A (tel. 767 50 20) - budynek obok centrum błękitnego. Może swoje zapytania napisz jeszcze w Chotomów Grupa? Na pewno więcej osób spotkasz ze swoich okolic. Pozdrawiam Grazyna
  3. POZDRAWIAM wszystkich budujacych sie ,oraz tych co sie wybudowali w CHOTOMOWIE,jestem NOWYM na waszym forum,niedługo kupie działkę w Dądrowie Chot. na ul.Wspólnej.Mam kilka pytań .Gdzie załatwia sie sprawy zwiazane z ENERGETYKA, czy dłygo trzeba czekać na warunki /prąd mam po dwóch stronach działki,tj.skrzynki rozdzielcze naziemne/,czy załatwialiście to poprzez uprawnionego elektryka ? czy sami?Następna sprawa ,nad która sie głowie i wertuje rózne zródła,to OGRZEWANIE DOMU POMPĄ CIEPŁA,znalazłem kilka firm ,które stosuja wg mnie i innych użytkowników najlepsze rozwiązania technologiczne,ale te CENY /średni to 48 tys zł z ogrzewaniem podłogowym o pow;100m2/.Bo z gazem ziemnym to narazie nic nie wiadomo.CZY POLECICIE Z czystym sumieniem Budowlańców ,którzy wam wybudowali,i sa warci polecenia? Mam zamiar budować sie od wiosny 2007r. Pozdrawiam wiesiek
  4.  

• Dodaj nową pozycję...