Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Ile razy w miesiącu ?
smartcat odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Czasami kominek spodoba sie od pierwszego wejrzenia i podejmujesz decyzje pod wpływem emocji! Nie ważna moc grzewcza, nie wazne inne parametry a potem juz za późno... -
Ile razy w miesiącu ?
Maggie odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Dlatego też tak ważny jest przemyślany wybór wkładu do kominka. Zwłaszcza, gdy wybieramy model zamknięty. -
Ile razy w miesiącu ?
Luśka odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Znów się zepsułeś....... -
Ile razy w miesiącu ?
Agacka1719499039 odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Kominek...dobra rzecz! A i w starym piecu diabeł pali... -
Ile razy w miesiącu ?
zen odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
u nas rzadko się pali, bo drewno za często namoknięte i jakoś tak... ale jak już pójdzie cug, jak zassie w kominie, to aż drzazgi z obudowy lecą takie gorąco wali, że aż... ostatnio jednak coraz częściej myślę nad zmianą kominka albo przynajmniej wystroju, bo zapuszczony coraz bardziej, a i ciepła coraz mniej daje...chociaż nie cierpię "węglowych" -
Ile razy w miesiącu ?
Didi odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Hmmmm.... to teraz się nazywa "palenie w kominku" [/code] -
Ile razy w miesiącu ?
bobo30 odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
a ja palę już 4 rok w kominku i mam serdecznie dosyć. W nowym domu kominek jest, z szybą, ale będzie rozpalany weekendowo - jeśli mojemu mężowi się będzie chciało to zrobić. A jak nie, to pewnie raz na miesiąc. -
Ile razy w miesiącu ?
ara odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
A u nas jest wprost proporcjonalnie: im więcej palimy, tym chcemy jeszce częściej...I jeśli mnie pytasz, drogi Koko - niic nie zmieni naszych (kominkowych ) upodobań -
Ile razy w miesiącu ?
plp odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Czyżby marzenia o rozmiarach jak polana do kominka ? -
Ile razy w miesiącu ?
mechanics odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Ja lubię codziennie, najlepiej wieczorem, ale i szybka akcja z rana też pomyślnie rzutuje na cały dzień. Jak ma się własny kominek, przychodzi zazwyczaj chec napalenia w cudzym... -
Ile razy w miesiącu ?
Majka odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Palące się szczapy w kominku i w dloni kieliszek czerwonego wina......... -
Ile razy w miesiącu ?
smartcat odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Moja żona upiera się, że najwyżej raz w miesiącu, ja uważam, że 2-3 razy w tygodniu. A jak często Wy palicie w kominku ? po pewnym czasie użytkowania kominka nudzi się nieco ale PRZEZ ROZUM trzeba w nim palić bo zarasta pajeczyną. Te wszystkie rutynowe czynności jak przygotowanie do rozpalenia, dokładanie do paleniska dogaszanie, czyszczenie z czasem nie są taką atrakcją jak w nowiuteńkim kominku. Ale, zawsze ktoś może poprosić o rozpalenie w innym kominku i z tegoż powodu nie należy wychodzić z wprawy - palić, palić jak najczęściej. Poza tym tyle fajnych modeli kominków jest na rynku że myśli się o wymianie na jakiś inny model ale taka wymiana wiązałaby się z duża ruinacją i zamieszaniem w domu więc trzeba sie cieszyć z obecnego kominka. No włąśnie...trzeba. -
Ile razy w miesiącu ?
antek5 odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
I wszystko jasne-także w temacie kominków. -
Ile razy w miesiącu ?
rafałek odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Ale taki kominek to dobra sprawa, żona mówi: "głowa mnie boli" i już wiemy o co chodzi. Jak jest kominek to my zawsze możemy powiedzieć: "wiesz, jakoś dzisiaj nie chce się palić..." -
Ile razy w miesiącu ?
GrzegoŻ odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Ja bym zrobiło odwrotnie... jeśli nie zamierzasz zbyt często palić w kominku wystarczy ci otwarty... jako dekoracja jest ok. Jeśli chcesz palić często i przy tym ogrzać trochę to bezkonkurencyjny jest wkład. -
Ile razy w miesiącu ?
Pikuś odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
BK - nie tylko przed kominkiem. Mamy bogatszy repertuar Pikuś -
Ile razy w miesiącu ?
mdzalewscy odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
sama się prosi, znajdz sobie coś na boku. -
Wszystkie chłopy są jednakie, tylko jedno im w głowie - seks przed kominkiem
-
Ile razy w miesiącu ?
Darpiot odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Ja to bym chciał 24h / dobę, tylko już nie mogę patrzyć na ten kominek -
Ile razy w miesiącu ?
thalex odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Jasne! że z seksem bo jak bez to kominka nie odpalam!!! -
Ile razy w miesiącu ?
chemik odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Witam! To pytanie jest nieprecyzyjne. Dlatego bo jest to Jeżeli ktoś ma kominek aby palić nim "od święta" to może to robić raz na miesiąc albo co tydzień. A jeżeli ktoś używa kominka do ogrzewania domu to robi to codziennie. Ja zapalam w kominku w październiku a gaszę w kwietniu paląc non stop 24 godziny na dobę przez 30 dni w miesiącu. Oczywiście z przerwami na wybranie popiołu. -
Ile razy w miesiącu ?
Pikuś odpowiedział a topic → Ile razy w miesiącu ? Ile razy w miesiącu ? Topics
Całkiem jak z seksem i po co zasłaniac szybą. Dawniej to tego stosowano porządną skórę i zamykano na kłódkę -
Moja żona upiera się, że najwyżej raz w miesiącu, ja uważam, że 2-3 razy w tygodniu. A jak często Wy palicie w kominku ? Podobno chęć palenia w kominku jest olbrzymia jak się go nie ma i umiarkowana jak już jest. W zależności od tego jak często pojawia się chęć palenia uzależniam wariant otwarty lub zamknięty. Kominek odpalany "od wielkiej parady" wolę zasłonić szybą.