Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Dziennik Dzieci Forumowych
trach odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Zdjęcia moich pociech przed chwilą umieściłem w wątku mikołajkowym, ale że mnie tutaj jeszcze nie było, więc witam wszystkich, dotychczasowych i nowych, dzieciatych znajomych z Forum i przedstawiam resztę mojej familii, czyli moje i Agnieszki dzieciaki: 1. Cezary Antoni, model 1996; 2. Marta Maria, wzór 1998; 3. Stanisław Jerzy, wersja beta (narząd ruchu w trakcie prób) 2003. ...które czują się już na budowie w Żelkowie jak u siebie w domu. Starsze pomagały już przy ogrodzeniu, budowie WC (patrz tutaj oraz tutaj) i składziku oraz sadzeniu sosenek (ze 200 sztuk posadziły własnoręcznie, co widać o tutaj) a Czarek także przy zbijaniu bramki i wykopach pod fundamenty - ma nawet własny (podpisany) szpadel. Więc jest to jak najbardziej ICH budowa... Andrzej -
Anna Wiśniewska odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Ja to się będę mogła chwalić zdjęciami gdzieś tak za dwa lata. No, moze półtora Na razie mamy tylko córcię- Korę (owczarek niemiecki) 5 miesięcy i synka- Rudka (rudy kocur dachowiec) 7 miesięcy. Też dają nam nieźle popalić -
delf odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
sly70 tak sobie policzyłam, że to już! I jak?! No to jeszcze raz sie pochwalę moimi chłopcami: Kacper 8 września 2000 Marcin 1 listopada 2003 (he, he wy wtedy marzliście na cmentarzach, a ja na cieplutkiej sali... ) -
a-k-a odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
witam!pozdrowienia od boba budowniczego: Pawełka lat od jutra 5 i bobika budowniczego :Tomika lat 2,5 ........oraz maluszka z brzuszka gdzieś ok30 tygodni .dziękujemy za płyte z bobem która była dołączona do Muratora kiedyś . pozdrówka ana -
Wociek odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Witam rodziców i dzieci i przyszłych rodziców i wszystkich, a u nas dzieci to: Fryderyk ur. 8-marca-2001 Weronika ur. 13-listopad-2003 Pozdr -
dana15 odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Gratulacje sly70. Czyli wszystko jeszcze przed Tobą Powodzenia. -
maksiu odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
sly70: pierwsze dziecko??? no to szykuj sie chlopie... dzieci to lepsze jak budowa -
sly70 odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Właśnie dzisiaj dowiedziałem się, że za około 7,5 m-ca zostanę ojcem Mam nadzieję, że do tego czasu dokończę budowę domu, na który nawiasem mówiąc zacząłem patrząc z trochę innej strony. Pozdrawiam Sly -
dana15 odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Gratulacje dla wszystkich rodziców świeżych i starszych. Nasi pomocnicy budowlani to 9-letni syn i 7 letnia córka. Oboje czekają na przeprowadzkę (chyba jeszcze nie wiedzą z czym to się wiąże, wcześniejsze wstawanie do szkoły), ale szczególnie córka, bo ma obiecanego pieska, jak się przeprowadzimy Więc mobilizują nas do dalszych prac na budowie -
Bazylka76 odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Najpierw pogratuluję wszystkim swoich pociech i zyczę duuuużo zdrówka, a teraz się sama pochwalę , a co tam . Moje maleństwo ma narazie 21 tygodni i mierzy około 20cm , dzisiaj już wyraźniej dało odczuć o swojej obecności ( niesamowite uczucie) . Na szczęście nie będe musiała przekonywać do przeprowadzki, ponieważ mieszkam w nowym domku od 01.10.2003. i właśnie wtedy............... dzieciątko postanowiło zadecydować za nas i się poczęło Rozwiązanie oceniane na 05.07. dam znać co i jak. Pozdrawiam i życzę wszystkim ociągającym się tak zdecydowanych dzieci jak moje hihihihi -
maksiu odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
No patrzcie... a ja sie wam nie pochwaliłem że 22 grudnia urodziła mi się córeczka, teraz ma już dwa miesiące. Do obejrzenia http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=dziecko ps. Goris.. gratulki... oj sie będzie działo -
Ciechanka odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Gratulacje dla Gorisa. niezły prezent na Walentynki. Co do przeprowadzki z dotychczasowego miejsca. Mój Miś który lada chwila skończy 3 lata obejrzał nowy dom i stwierdził, że no może być. Pokój OK. Ale który pokój jest dla dziadzisia (obecnie mieszkamy z teściami)? Gdy usłyszał, że dziadzio zostanie w swoim domu oznajmił, że w takim razie on pokój ma (w dotychczasowym domu) i on się nie przeprowadza. Boję jak to będzie gdy nadejdzie dzień przeprowadzki. -
Góris odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Jeszcze raz dzięki Pozdroofka Marcin -
magi odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Gratulki Goris http://kartki.onet.pl/_i/d/baby.gif -
Góris odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
WIELKIE dzięki -
jolana odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Gratulacje Góris! Duzo zdrowia dla Kacperka -
nowaczka odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Gratulacje.To dopiero owocne Walentynki!!! -
Witam, pochwalę się a co wczoraj 14 lutego w Walentynki od żonki otrzymałem najlepszy prezent: KACPERKA Całą ciążę marzyłem aby urodziła właśnie 14 lutego i optowałem aby w przypadku chłopca miał również na imię Marcin urzędnicy powariowaliby . Nadmienię że ja też urodziłem się 14 lutego.Na jego legitymację chodziłbym po bursach a on na mój dowód kupowałby alkohol i fajki Jeśli dziewczynka to miała być Julcia. No ale jest chłopczyk i zostałem przegłosowany przez pierworodnego Bartusia(lat prawie 7) i żonę Kasię - stanęło na Kacperku. Bartuś jest "debeściak" Sprzedaż mieszkania przyjął bez mrugnięcia spytał tylko czy trzeba? Mówię że tak. "No to jak trzeba to trzeba" ot taka dziecięca filozofia hiihii. Ups nie dziecięca kilka dni temu przeprowadził ze mną poważną rozmowę podczas której zdołał mnie przekonać że "...tatko to jak widzisz ja już jestem młodzież" Co do pomocy na budowie to robi co może. Największy wyczynem było wyburzenie 1,5 kg młotkiem ok 6 metrów kw ścianki działowej z czerwonej 6cm cegły. Kuł ok 6 godzin. Jaki on był dumny z siebie A spał z 16 godzin Pozdrawiam wszystkich co już zrobili oraz tych co robią Równie serdecznie pozdrawiam wszystkie już mamy, za chwilę mamy oraz bardzo przyszłe mamy DO DZIEŁA Pozdrawiam Marcin p.s. dorzuciłem fotki maleństwa na stronkę - zapraszam -
MHAL odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Witam wszystkich budujących rodziców. Mam 3 letniego synka Pawła, który uwielbia jeździć na budowe w kasku Boba Budowniczego z wielką łopatką i grabiami i o czywiście buduje :wink:Ostatnio chodził po parterze naszego domku i wybierał pomieszczenie na swój pokój. Troszke był zdziwiony jak się dowiedział, że jego pokoik będzie na górze, której jeszcze nie ma więc zdecydował się zamieszkać w łazience Największy kłopot mam z wytłumaczeniem mu, że kedyś zamieszkamy w nowym domku. Domek się owszem buduje i jest jego no ale co z naszym dotychczasowym domkiem (mieszkaniem)? Boję sie powiedzieć mu już teraz, że mieszkanie sprzedamy. Chyba nie przyjmie tej informacji do swiadomości. Doradzcie mi prosze drodzy Forumowi Rodzice jak postępować z takim maluchem, który jest bardzo przywiązany do dotychczasowego miejsca i kiepsko znosi wszelkie zmiany miejsca. Pozdrawiam M -
Ciechanka odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Mój Misio skończył w sobotę 2 latka. Świeczki zostały zdmuchnięte, tort zjedzony, prezenty przyjęte. Najlepsza była plastikowa taczka i niezłych rozmiarów łopata. Jednym słowem nieodrodne dziecko budujących rodziców. -
Teska odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Buziaczki dla Kuby -
kgadzina odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Pragnę Was powiadomić szanowni Forumowicze, że jestem strasznie dumny z mojego starszego Kuby. Otóż wczoraj mój synek miał zabieg stomatologiczny w pełnym znieczuleniu. Uśpili mi dziecko i zreperowali 9 ząbków oraz usunęli jeden. A moja pociecha naprawdę była bardzo dzielna. Nie bał się tych wszystkich sprzętów ani maski z gazem, a po wybudzeniu w obcym środowisku nie płakał ani nie "wydziwiał". Co - jak na dziecko dotknięte autyzmem - rzeczywiście jest wielkim sukcesem. Jestem STRASZNIE URADOWANY i dlatego dzielę sie z Wami tą radosną wiadomością: Moje Dziecko Było Dzielne!!! -
aziel odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Wczoraj skończył miesiąc mój poganiacz - Franek. Przez 8 miesięcy wycisnął ze mnie całą energię, ale zdążyłem z przeprowadzką. Ostatni miesiąc - już po przeprowadzce - byłem w stanie tylko wieszać lampy i obrazki. A teraz pozostały jedynie pieluchy <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: aziel dnia 2003-03-08 15:01 ]</font> -
Luśka odpowiedział a topic → Dziennik Dzieci Forumowych Dziennik Dzieci Forumowych Topics
Kgadzino, najlepsze życzenia urodzinowe dla potomka!!! No i przybędzie nam nowe maleństwo - tym razem Kasiorkowe - ale jeszcze musimy poczekać. GRATULACJE KASIORKU I POWODZENIA !!!!! -
Mój Misio za dwa miesiące skończy 2 lata. A domek dopiero będzie się budował w tym roku. Mamy jednak zamiar ponowić rozmnarzanie się. Do domku za rok, półtora mamy nadzieję wprowadzić się we czworo. Nie wiem czy to się uda, ale... Ciąża i budowa domu - podzielę się z wami wrażeniami. Zaplanowaliśmy dwa pokoje dziecinne. To na razie tyle.