Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Chcialem wam polecic tego linka ale widze, ze juz jest Skontaktujcie sie z Soltyska, Pani Helena Szpak tel. 227-242-247. W takich sprawach jak uzbrojenie terenu trzeba dzialac kolektywnie ale sprawy wodociagu i kanalizacji sa trudne. Murem nie do przebicia jest zawsze "stopien zainwestowania". Latwiej powinno pojsc z gazownia ale tu tez grupa sie liczy.
  3. Aha, i byłbym wdzięczny za dodanie mnie do członków grupy, abym mógł założyć oddzielny wątek w naszej grupie. Ewentualnie proponuję wyłączyć restrykcje w zakładaniu tematów dla zwykłych użytkowników.
  4. Witam, jestem właścicielem działki w etapie II. Proszę o kontakt sąsiadów - wspólne działanie w kwestii mediów jak najbardziej pożądane
  5. Zapraszam na stronę/forum miejscowości, w której się Państwo budujecie . www.szczesne.mazowsze.pl
  6. Witam, jestem nowy na forum. Również poszukuję kontaktu ze szczęśliwymi posiadaczami działek we wsi Szczęsnę, szczególnie z drugiego etapu. Nawiążę współpracę z osobami zainteresowanymi doprowadzeniem mediów. Uzyskałem informacje z działu obsługi inwestycyjno-technicznego gminy dotyczące zaangażowania naszej gminy w temacie uzbrojenia działek, jednak nie można nazwać to informacją "budującą". Jeśli ktoś posiada jakieś szersze info proszę o kontakt. Pozdrawiam Konraddo
  7. Zapraszam posiadaczy działek we wsi Szczęsne zakupionych od Gminy. Mam nadzieję, że będziemy mogli wymieniać się informacjami i wspólnie coś zrobić, aby rozpocząć budowy naszych domków. Czekam na WAS Badzia
  8.  

• Dodaj nową pozycję...