Przegląd
O tym Klubie
Ogłoszenia drobne Małopolska. Powiat Chrzanowski - Aktualności. Budowanie stanu surowego / Usługi budowlane / Budowa, dom i ogród Małopolska, powiat chrzanowski. Oferty działek powiat chrzanowski. Budowa domu Małopolska.
- Co nowego w tym klubie
-
PONAWIAM...pozostało mi do sprzedania: * około 200 szt. pustaków Porotherm 25 P+W * rolka folii kubełkowej 1,5 x 20 m * kilka sztuk pustaków wentylacyjnych Schiedel dwukanałowych * bodajże 4 sztuki kanałów dymnych Schiedel sr 20cm * przewód napowietrzny ASxSn 4x16 mm2: w odcinkach ok 140 mb oraz 55mb (z hakami i wieszakami) * rozdzielnia budowlana x 2 z zabezpieczeniami (jedna była zabezpieczona wg wymagań Tauron i w niej był licznik z ZE, druga również z zabezpioeczeniami i z podlicznikiem do wewnętrznego rozliczenia) * około 40kg drutu wiązałkowego (w motkach) * membrana dachowa 1,5 x ok 30 mb Strotex * ok 27 rolek wełny mineralnej Schwenk 039 gr. 15 cm Ceny do ustalenia, mogę przesłać zdjęcia. Kontakt priv lub 608 509 457 Okolice Krakowa / Liszek w kierunku na Oświęcim /
-
To odświeżę...pozostało mi do sprzedania: * około 200 szt. pustaków Porotherm 25 P+W * rolka folii kubełkowej 1,5 x 20 m * kilka sztuk pustaków wentylacyjnych Schiedel dwukanałowych * bodajże 4 sztuki kanałów dymnych Schiedel sr 20cm * przewód napowietrzny ASxSn 4x16 mm2: w odcinkach ok 140 mb oraz 55mb (z hakami i wieszakami) * rozdzielnia budowlana x 2 z zabezpieczeniami (jedna była zabezpieczona wg wymagań Tauron i w niej był licznik z ZE, druga również z zabezpioeczeniami i z podlicznikiem do wewnętrznego rozliczenia) * około 40kg drutu wiązałkowego (w motkach) * membrana dachowa 1,5 x ok 30 mb Aquatec * kilka rolek wełny mineralnej Schwenk 039 gr. 15 cm Ceny do ustalenia, mogę przesłać zdjęcia. Kontakt priv lub 608 509 457 Okolice Krakowa / w kierunku na Oświęcim /
-
Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
-
Czarna lista Monbud w Chrzanowie z czymś takim to się nie spotkałem chyba że w dawnej komunie. Pan sprzedawca który się podaje za szefa chociaż nim nie jest, głupkowaty uśmieszek przy każdym pytaniu i łaska jeżeli udzielił odpowiedzi, człowiek czuje się jak za starych niekoniecznie dobrych czasów. Trochę się zdziwiłem gdyż był to skład polecany przez jedną osobę na forum i jako pierwszy z tego powodu odwiedzony. Lepiej na wstępie się sparzyć niż na końcu budowy jedynie żal iż mi osobiście pasował z uwagi na bliską odległość od budowy.
-
mam propozycję dla osób, które w najbliższym czasie (przyszły) tydzień chce / planuje kupić stal zbrojeniową oczywiście każdy kupuje dla siebie i transport do siebie wklejam link z dyskusji http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157713-Ile-za-tone-stali-zbrojeniowej-w-2010r.&p=4509423#post4509423 hurtownia z Imielina, więc tu odległość ma znaczenie (kasia28 zrobi wywiad w poniedziałek o transport 40km) Jaworzno bez problemu, więc pewnie 15-25 km również .. zobaczymy ceny jakie usłyszałem (zakup całości u nich a odbiór kiedy się chce - stal świeża) wpisane w wątku u mnie ceny ponad 3200 za tonę więc różnica znaczna jakieś szczegóły to na priv nie będziemy robić reklamy za wcześnie styczeń w handlu jest słabym miesiącem, więc może być szansa parę złotych zaoszczędzić jestem otwarty na propozycję innych zakupów