Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Ogłoszenia drobne Małopolska. Powiat Chrzanowski - Aktualności. Budowanie stanu surowego / Usługi budowlane / Budowa, dom i ogród Małopolska, powiat chrzanowski. Oferty działek powiat chrzanowski. Budowa domu Małopolska.
  1. Co nowego w tym klubie
  2. SPRZEDAM PUSTAKI CERAMICZNE UNI-MAX 250/188 z cegielni Kozłowice. Po zakończeniu budowy w Jaworznie (Dąbrowa Narodowa) zostało ok. 600 szt. pustaków które sprzedam po 1,5zł szt. Odbiór tylko osobisty z własnym transportem. W razie zainteresowania proszę dzwonić po nr tel. 515994534
  3. PONAWIAM...pozostało mi do sprzedania: * około 200 szt. pustaków Porotherm 25 P+W * rolka folii kubełkowej 1,5 x 20 m * kilka sztuk pustaków wentylacyjnych Schiedel dwukanałowych * bodajże 4 sztuki kanałów dymnych Schiedel sr 20cm * przewód napowietrzny ASxSn 4x16 mm2: w odcinkach ok 140 mb oraz 55mb (z hakami i wieszakami) * rozdzielnia budowlana x 2 z zabezpieczeniami (jedna była zabezpieczona wg wymagań Tauron i w niej był licznik z ZE, druga również z zabezpioeczeniami i z podlicznikiem do wewnętrznego rozliczenia) * około 40kg drutu wiązałkowego (w motkach) * membrana dachowa 1,5 x ok 30 mb Strotex * ok 27 rolek wełny mineralnej Schwenk 039 gr. 15 cm Ceny do ustalenia, mogę przesłać zdjęcia. Kontakt priv lub 608 509 457 Okolice Krakowa / Liszek w kierunku na Oświęcim /
  4. To odświeżę...pozostało mi do sprzedania: * około 200 szt. pustaków Porotherm 25 P+W * rolka folii kubełkowej 1,5 x 20 m * kilka sztuk pustaków wentylacyjnych Schiedel dwukanałowych * bodajże 4 sztuki kanałów dymnych Schiedel sr 20cm * przewód napowietrzny ASxSn 4x16 mm2: w odcinkach ok 140 mb oraz 55mb (z hakami i wieszakami) * rozdzielnia budowlana x 2 z zabezpieczeniami (jedna była zabezpieczona wg wymagań Tauron i w niej był licznik z ZE, druga również z zabezpioeczeniami i z podlicznikiem do wewnętrznego rozliczenia) * około 40kg drutu wiązałkowego (w motkach) * membrana dachowa 1,5 x ok 30 mb Aquatec * kilka rolek wełny mineralnej Schwenk 039 gr. 15 cm Ceny do ustalenia, mogę przesłać zdjęcia. Kontakt priv lub 608 509 457 Okolice Krakowa / w kierunku na Oświęcim /
  5. Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
  6. Godnym polecenia jest skład "Drewbud" z Sierszy, ceny niejednokrotnie niższe od Castoramy, ewentualnie można się dogadać co do ceny. Sprwdzone:-)
  7. Czarna lista Monbud w Chrzanowie z czymś takim to się nie spotkałem chyba że w dawnej komunie. Pan sprzedawca który się podaje za szefa chociaż nim nie jest, głupkowaty uśmieszek przy każdym pytaniu i łaska jeżeli udzielił odpowiedzi, człowiek czuje się jak za starych niekoniecznie dobrych czasów. Trochę się zdziwiłem gdyż był to skład polecany przez jedną osobę na forum i jako pierwszy z tego powodu odwiedzony. Lepiej na wstępie się sparzyć niż na końcu budowy jedynie żal iż mi osobiście pasował z uwagi na bliską odległość od budowy.
  8. Witam, posiadam do odsprzedania: * stemple budowlane dł. 2.5(7) - 3m - ilość ok 500szt * pustaki PH25 P+W - w ilości ok 200szt * trochę pretów zbrojeniowych (muszę sprawdzić i przeliczyć) Okolice Liszek, Alwerni...
  9. mam propozycję dla osób, które w najbliższym czasie (przyszły) tydzień chce / planuje kupić stal zbrojeniową oczywiście każdy kupuje dla siebie i transport do siebie wklejam link z dyskusji http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157713-Ile-za-tone-stali-zbrojeniowej-w-2010r.&p=4509423#post4509423 hurtownia z Imielina, więc tu odległość ma znaczenie (kasia28 zrobi wywiad w poniedziałek o transport 40km) Jaworzno bez problemu, więc pewnie 15-25 km również .. zobaczymy ceny jakie usłyszałem (zakup całości u nich a odbiór kiedy się chce - stal świeża) wpisane w wątku u mnie ceny ponad 3200 za tonę więc różnica znaczna jakieś szczegóły to na priv nie będziemy robić reklamy za wcześnie styczeń w handlu jest słabym miesiącem, więc może być szansa parę złotych zaoszczędzić jestem otwarty na propozycję innych zakupów
  10. dopiszę dodatkowo jeżeli ma ktoś namiary na murarza takiego który chciałby sobie dorobić to proszę o namiary
  11.  

• Dodaj nową pozycję...