Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Dekarz potrzebny
Liliana28 odpowiedział Liliana28 → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
-
Sprawdzeni murarze
chrupa odpowiedział chrupa → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
Telefon do murarza - 798861419 Piotr jest z Szamotuł. Pozdrawiam Bartek -
Sprawdzeni murarze
kszawala odpowiedział chrupa → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
Witam, Czy moglby mi Pan podeslac numer telefonu / dane kontaktore tego murarza? Z gory dzieki! Pozdrawiam, Krzysiek -
Sprawdzeni murarze
kszawala odpowiedział chrupa → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
Witam, Dziekuje za numer telefonu. Planuje budowe wiosna tego roku i chetnie sie z Panem skontaktuje blizej kwietnia. Pozdrawiam, Krzysiek -
Witam, Wielokrotnie doradzano mi wykonanie kosztorysu inwestorskiego przed rozpoczeciem budowy - tak aby kontrolowac wydatki i aby pieniedzy starczylo do konca budowy. Brzmi bardzo logicznie, ale czy rzeczywiscie koszty (materialy i robocizna) podane w kosztorysie, nawet najbardziej aktualnym i obliczonym dla danego regionu, pokrywaja sie z rzeczywistymi wydatkami? Bardzo chcialbym poznac Wasze opinie i doswiadczenia. Z gory dzieki, Krzysiek
-
Sprawdzeni murarze
chrupa odpowiedział chrupa → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
Jeżeli chce Pan obejrzeć prace murarza to możemy spotkać się na działce i samemu można ocenić. Jeżeli chodzi o umowę czy inne sprawy proszę rozmawiać z murarzem. Nie było problemów podczas budowy są punktualni nie piją jak coś się nie zgadzało zawsze doradzili. Tel. Piotr 798861419 -
Dekarz potrzebny
kszawala odpowiedział Liliana28 → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
Witam, Bardzo prosze o ten kontakt, z gory dzieki! Pozdrawiam, Krzysiek -
Dekarz potrzebny
Gośka73Wlkp odpowiedział Liliana28 → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
mogę polecić dekarza wiem że często robi w Poznaniu lub pod , więc i okolice Szamotuł też dla niego niestraszne pewnie tel. moge na priv podesłać jeśli jeszcze potrzeba , jest to ciesla -dekarz , -
Sprawdzeni murarze
Zakladam, ze mowiac 'bezproblemowo' mial wlasnie na mysli 'dobrze' . Pozdrawiam, Krzysiek -
Sprawdzeni murarze
Witam, Bardzo prosze o dane - z gory dzieki! Podpisywaliscie umowe? Czy zasiegal Pan opini poprzednich klientow tego murarza? Pozdrawiam, Krzysiek -
Sprawdzeni murarze
mefgips odpowiedział chrupa → na topic → Szamotuły i okolice - 2011 Szamotuły i okolice - 2011 Topics
szybo nie znaczy dobrze -
Sprawdzeni murarze
Witam Znam dobrego murarza i mogę śmiało polecić budował nasz Dom. Szybko i bezproblemowo przebiegała nasza współpraca. Jak jest Pan zainteresowany to wyśle na maila dane. Pozdrawiam Bartek