Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
akurat to kolega po fachu, ale zawsze polecam solidnych fachowców. Nie powstydził bym się za nich. Pleszew za daleko dla nich, bardziej Konin, Turek. Do solbetu mam fajną ekipę ale w tym roku to raczej odpada, chyba że wrzesień/październik 2017 Rocznie widzę setki domów i wiem kogo można polecić a kogo nie. Najlepiej zobacz prace ekipy którą wybierzesz, najlepiej kilka prac :) zapraszam Cię na stronę http://www.posglanc.pl Pozdrawiam
-
Firmy budowlane godne polecenia Turek i okolice
KyRaA odpowiedział lukasz860910 → na topic → Turek i okolice Turku Turek i okolice Turku Topics
lukasz860910 czy tych murarzy z Konina to polecasz, bo sam budowałeś z nimi swój dom, czy to koledzy po fachu? Szukam właśnie ekipy murarzy, ale jeszcze na ten rok (okolice września/października). Czy Pleszew byłby im nie straszny? Czy potrafią stawiać mury z betonu komórkowego (Solbet) na cienkie spoiny? -
Witam serdecznie jestem nowy w okolicach Turku(Malanów) Próbuję wybić się tutaj z Usługami ubezpieczeniowymi, instalacjami elektrycznymi oraz hydraulicznymi, Posiadamy doświadczenie w podanych instalacjach. Jeżeli ktoś szuka firmy w celu wykonania instalacji lub pragnie ubezpieczyć autko zapraszam do kontaktu: Tomek: 603-336-511 Nasza firma jest fachowa oferujemy darmowy dojazd do klienta oraz nie wygórowane ceny:) Pozdrawiam z chęcią będę zaglądać do tego tematu:) Instalacje Hydrauliczne: • wykonywanie przyłączy wod-kan • budowa pionów kanalizacyjnych • budowa podejść do armatury łazienkowej • montaż osprzętu hydraulicznego • montaż przydomowych oczyszczalni ścieków • budowa instalacji do uzdatniania wody • remonty instalacji •biały montaż(prysznice umywalki zestawy wc ) • instalacje grzewcze: • centralne ogrzewanie • ogrzewanie podłogowe • budowa instalacji w kotłowni • montaż urządzeń grzewczych • budowa instalacji hybrydowej panele PV(fotowoltaika +pompa ciepła+wiatrak) NOWOŚĆ!!! Instalacje Elektryczne - ISTALACJE MIESZKANIOWE - NOWE INSTALACJE DOMÓW INTELIGENTNYCH - INSTALACJE PRZEMYSŁOWE - INSTALACJE ODGROMOWE I UZIEMIAJĄCE - INSTALACJE DOMOFONOWE - OŚWIETLENIE ULICZNE - INSTALACJE HYBRYDOWE PV+WIATRAK - INSTALACJE FOTOWOLTAICZNE (NOWOŚĆ!!!) - INSTALACJE SAT - SERWIS I PRZERÓBKI INSTALACJI - ODBIORY I POMIARY - ODBIÓR I POMIARY. ZADZWOŃ A MOŻESZ ZYSKAĆ DARMOWĄ ENERGIĘ Z PANELI PV.
-
wspolpracuje z lukaszem 860910 i moge polecic firme POS-GLANC.Macie wtedy pewnosc ,ze wylewka bedzie twarda,miala odpowiednia grubosc,bedzie rowna,nie zoztaniecie oszukani na materiale.Zdecydowanie mozecie skarzystac z ich uslug,znam wielu posadzkarzy ale tylko firme POS-GLANC moge polecic
-
Witam!
lukasz860910 odpowiedział pumbat → na topic → Turek i okolice Turku Turek i okolice Turku Topics
U mnie skończyli tynki cem-wap maszynowe jestem bardzo zadowolony z ekipy, tynki są proste choć ściany miałem różne:) ale tynkarze wszystko wyprowadzili jestem bardzo z nich zadowolony, na budowie pozostawili porządek, ekipa miła, zgrana, nie pijąca naprawdę godna polecenia, można obejrzeć ich prace u mnie okolice Tuliszkowa, ich numer 509-115-747 -
Witam!
lukasz860910 odpowiedział pumbat → na topic → Turek i okolice Turku Turek i okolice Turku Topics
Zapraszam do skorzystania z moich usług wylewam posadzki maszynowe mixokretem 723338141 http://www.posglanc.pl pozdrawiam -
Witam!
AsiaSebastian odpowiedział pumbat → na topic → Turek i okolice Turku Turek i okolice Turku Topics
Witam! Budujemy w okolicach Konina - Posada Dziennik budowy: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209886-DOM-E-118-z-pracowni-e-domy-budowa-) Pozdrawiamy -
Witam, Ja buduję w okolicy Izabelina, dom Keos 2 ze zmianami. Aktualnie czekam aż skończą się zimowe warunki. Pozdrawiam Sławek
-
Witam!
osobiście mogę polecić siebie na posadzki maszynowe zrobie wam solidnie będziecie zadowoleni, mam dobrą ekipe do dachu dach zrobili bardzo sprawnie ich numer 606-973-935 będziecie zadowoleni, znam też dobre firmy to tynków maszynowych cem-wap i gipsowych, regipsów, gładzi, elewacji, elektryka, hydraulika itd. przy wykonywaniu posadzek poznaje się wiele firm i widze kto robi dobrze więc szczerze mogę polecić wielu dobrych fachowców piszcie jak coś po niżej lub na prv -
Witam!
jeżeli macie dobre ekipy, materiały piszcie jeden drugiemu zawsze pomoże -
Witam!
okna zamawiałem w Turku w San Day profil veka składane przez amberline - polecam bardzo dobre okna -
Witam!
mój dom powstaje w Sarbicku okolice Tuliszkowa -
Witam!
Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu -
Siema ja też jestem z okolić jestem z Koła jestem na etapie czekania za pozwoleniem , buduje domek do 100 m2 parterowy plany sa że podłogówka 100% buforek , WM z reku i GGWC . Zakładacie swoje dzienniki ??
-
Ale mnie dawno tu nie było... No i taka ciszaaaa... Czyżby w Turku się nie budowali? A może internetu nie ma...
-
Witam!
BasiaDominik odpowiedział pumbat → na topic → Turek i okolice Turku Turek i okolice Turku Topics
Witam:) mam pytanie, możecie polecić jakiegoś dobrego architekta z naszych okolic? baaardzo małymi kroczkami zbliżamy się do tej właśnie części papierologii, nareszcie:) pozdrawiam -
Witam!
BasiaDominik odpowiedział pumbat → na topic → Turek i okolice Turku Turek i okolice Turku Topics
Mamy decyzję zmieniającą jupi:) teraz sie musi uprawomocnić -
Witam!
Warunki nam przyznano nie takie jakie bysmy chcieli i musieliśmy składać wniosek o zmianę, a decyzji jeszcze nie mamy, ponieważ UG w Turku niedawno podpisał umowę z urbanistą i pewnie dopiero za dwa tyg.(tak mi powiedział panie w gminie), a to nam nic nie pomoże, bo nas już nie ma w Pl i będziemy dopiero jakoś w listopadzie:/ -
My jeszcze na długo przed ślubem myśleliśmy o działce. Wiedzieliśmy, że dostaniemy ja od rodziców męża, ale od początku były problemy, bo teoretycznie nie było do niej dojazdu. (Teoretycznie- wersja urzędu). Nam się nie spieszyło więc nie wchodziliśmy na drogę sądową. Na szczęście udało nam się dokupić kawałek ziemi przez co działka stała się szersza i i mamy drogę. Później podział działek... też się ciągło. Za to po zmianie geodety wszystko ruszyło. Wiem, ze jesteście na etapie papierologii, ale z czym macie problem?
-
Witam!
]Witaj! Cieszę się, że w końcu znalazł się ktoś z okolic Turku. Dawno nie zaglądałam do naszej grupy bo już zwątpiłam, że ktoś tu coś napisze. My też mieliśmy trochę problemu z przygotowaniami, musieliśmy nawet kupić kawałek ziemi. Później jakoś poszło chociaż wiem, że teraz trochę się zmieniło na niekorzyść. Pewne jest jedno trzeba wybrać dobrego geodetę. Po przejściach z pierwszym zmieniliśmy na naprawdę konkretnych dwóch panów. Zamówili też projekt i doprojektowali zmiany. Naprawdę polecam. Hejka, nasze problemy ciągną sie dalej i końca nadal nie widać:/ teraz z mężem przebywamy poza Pl i nie wiem kiedy zjedziemy, żeby cokolwiek załatwć także nasza budowa przesunęła sie w czasie o jakieś kilka dobrych miesięcy, niestety. -
A gdzie macie działkę?