Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. akurat to kolega po fachu, ale zawsze polecam solidnych fachowców. Nie powstydził bym się za nich. Pleszew za daleko dla nich, bardziej Konin, Turek. Do solbetu mam fajną ekipę ale w tym roku to raczej odpada, chyba że wrzesień/październik 2017 Rocznie widzę setki domów i wiem kogo można polecić a kogo nie. Najlepiej zobacz prace ekipy którą wybierzesz, najlepiej kilka prac :) zapraszam Cię na stronę http://www.posglanc.pl Pozdrawiam
  3. lukasz860910 czy tych murarzy z Konina to polecasz, bo sam budowałeś z nimi swój dom, czy to koledzy po fachu? Szukam właśnie ekipy murarzy, ale jeszcze na ten rok (okolice września/października). Czy Pleszew byłby im nie straszny? Czy potrafią stawiać mury z betonu komórkowego (Solbet) na cienkie spoiny?
  4. solidni murarze Konin i okolice 669-388-463 Solidna ekipa od ocieplenia, elewacje, zabudowy 692-789-873
  5. Chciałbym polecić solidnego elektryka i hydraulika. Firma godna uwagi, fachowcy w swej dziedzinie. Elektryk Roman 665-038-268 https://pl-pl.facebook.com/elektroinstalacje/wall Polecam
  6. Do posadzek maszynowych mixokretem polecam siebie ponieważ znam swoją wartość i wiedzę. Posadzki maszynowe tylko z PosGlanc. tel. 723-338-141, 607-712-339. Strona http://www.posglanc.pl
  7. Witam serdecznie jestem nowy w okolicach Turku(Malanów) Próbuję wybić się tutaj z Usługami ubezpieczeniowymi, instalacjami elektrycznymi oraz hydraulicznymi, Posiadamy doświadczenie w podanych instalacjach. Jeżeli ktoś szuka firmy w celu wykonania instalacji lub pragnie ubezpieczyć autko zapraszam do kontaktu: Tomek: 603-336-511 Nasza firma jest fachowa oferujemy darmowy dojazd do klienta oraz nie wygórowane ceny:) Pozdrawiam z chęcią będę zaglądać do tego tematu:) Instalacje Hydrauliczne: • wykonywanie przyłączy wod-kan • budowa pionów kanalizacyjnych • budowa podejść do armatury łazienkowej • montaż osprzętu hydraulicznego • montaż przydomowych oczyszczalni ścieków • budowa instalacji do uzdatniania wody • remonty instalacji •biały montaż(prysznice umywalki zestawy wc ) • instalacje grzewcze: • centralne ogrzewanie • ogrzewanie podłogowe • budowa instalacji w kotłowni • montaż urządzeń grzewczych • budowa instalacji hybrydowej panele PV(fotowoltaika +pompa ciepła+wiatrak) NOWOŚĆ!!! Instalacje Elektryczne - ISTALACJE MIESZKANIOWE - NOWE INSTALACJE DOMÓW INTELIGENTNYCH - INSTALACJE PRZEMYSŁOWE - INSTALACJE ODGROMOWE I UZIEMIAJĄCE - INSTALACJE DOMOFONOWE - OŚWIETLENIE ULICZNE - INSTALACJE HYBRYDOWE PV+WIATRAK - INSTALACJE FOTOWOLTAICZNE (NOWOŚĆ!!!) - INSTALACJE SAT - SERWIS I PRZERÓBKI INSTALACJI - ODBIORY I POMIARY - ODBIÓR I POMIARY. ZADZWOŃ A MOŻESZ ZYSKAĆ DARMOWĄ ENERGIĘ Z PANELI PV.
  8. wspolpracuje z lukaszem 860910 i moge polecic firme POS-GLANC.Macie wtedy pewnosc ,ze wylewka bedzie twarda,miala odpowiednia grubosc,bedzie rowna,nie zoztaniecie oszukani na materiale.Zdecydowanie mozecie skarzystac z ich uslug,znam wielu posadzkarzy ale tylko firme POS-GLANC moge polecic
  9. U mnie skończyli tynki cem-wap maszynowe jestem bardzo zadowolony z ekipy, tynki są proste choć ściany miałem różne:) ale tynkarze wszystko wyprowadzili jestem bardzo z nich zadowolony, na budowie pozostawili porządek, ekipa miła, zgrana, nie pijąca naprawdę godna polecenia, można obejrzeć ich prace u mnie okolice Tuliszkowa, ich numer 509-115-747
  10. Zapraszam do skorzystania z moich usług wylewam posadzki maszynowe mixokretem 723338141 http://www.posglanc.pl pozdrawiam
  11. Witam! Budujemy w okolicach Konina - Posada Dziennik budowy: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209886-DOM-E-118-z-pracowni-e-domy-budowa-) Pozdrawiamy
  12. Witam, Ja buduję w okolicy Izabelina, dom Keos 2 ze zmianami. Aktualnie czekam aż skończą się zimowe warunki. Pozdrawiam Sławek
  13. osobiście mogę polecić siebie na posadzki maszynowe zrobie wam solidnie będziecie zadowoleni, mam dobrą ekipe do dachu dach zrobili bardzo sprawnie ich numer 606-973-935 będziecie zadowoleni, znam też dobre firmy to tynków maszynowych cem-wap i gipsowych, regipsów, gładzi, elewacji, elektryka, hydraulika itd. przy wykonywaniu posadzek poznaje się wiele firm i widze kto robi dobrze więc szczerze mogę polecić wielu dobrych fachowców piszcie jak coś po niżej lub na prv
  14. jeżeli macie dobre ekipy, materiały piszcie jeden drugiemu zawsze pomoże
  15. okna zamawiałem w Turku w San Day profil veka składane przez amberline - polecam bardzo dobre okna
  16. mój dom powstaje w Sarbicku okolice Tuliszkowa
  17. Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu
  18. Siema ja też jestem z okolić jestem z Koła jestem na etapie czekania za pozwoleniem , buduje domek do 100 m2 parterowy plany sa że podłogówka 100% buforek , WM z reku i GGWC . Zakładacie swoje dzienniki ??
  19. Ale mnie dawno tu nie było... No i taka ciszaaaa... Czyżby w Turku się nie budowali? A może internetu nie ma...
  20. Witam:) mam pytanie, możecie polecić jakiegoś dobrego architekta z naszych okolic? baaardzo małymi kroczkami zbliżamy się do tej właśnie części papierologii, nareszcie:) pozdrawiam
  21. Mamy decyzję zmieniającą jupi:) teraz sie musi uprawomocnić
  22. Warunki nam przyznano nie takie jakie bysmy chcieli i musieliśmy składać wniosek o zmianę, a decyzji jeszcze nie mamy, ponieważ UG w Turku niedawno podpisał umowę z urbanistą i pewnie dopiero za dwa tyg.(tak mi powiedział panie w gminie), a to nam nic nie pomoże, bo nas już nie ma w Pl i będziemy dopiero jakoś w listopadzie:/
  23. My jeszcze na długo przed ślubem myśleliśmy o działce. Wiedzieliśmy, że dostaniemy ja od rodziców męża, ale od początku były problemy, bo teoretycznie nie było do niej dojazdu. (Teoretycznie- wersja urzędu). Nam się nie spieszyło więc nie wchodziliśmy na drogę sądową. Na szczęście udało nam się dokupić kawałek ziemi przez co działka stała się szersza i i mamy drogę. Później podział działek... też się ciągło. Za to po zmianie geodety wszystko ruszyło. Wiem, ze jesteście na etapie papierologii, ale z czym macie problem?
  24. ]Witaj! Cieszę się, że w końcu znalazł się ktoś z okolic Turku. Dawno nie zaglądałam do naszej grupy bo już zwątpiłam, że ktoś tu coś napisze. My też mieliśmy trochę problemu z przygotowaniami, musieliśmy nawet kupić kawałek ziemi. Później jakoś poszło chociaż wiem, że teraz trochę się zmieniło na niekorzyść. Pewne jest jedno trzeba wybrać dobrego geodetę. Po przejściach z pierwszym zmieniliśmy na naprawdę konkretnych dwóch panów. Zamówili też projekt i doprojektowali zmiany. Naprawdę polecam. Hejka, nasze problemy ciągną sie dalej i końca nadal nie widać:/ teraz z mężem przebywamy poza Pl i nie wiem kiedy zjedziemy, żeby cokolwiek załatwć także nasza budowa przesunęła sie w czasie o jakieś kilka dobrych miesięcy, niestety.
  25.  

• Dodaj nową pozycję...