Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Nowe technologie w budownictwie. Domy prefabrykowane Futuradom
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
  3. hej, Wegrzcach wielkich koło Wieliczki jest taki dom, bodajże firmy Wolf , prefabrykowany, co ciekawe była tam pompa ciepła , chyba gruntowa , byliśmy w szoku bo było - 25 st a tam nawet w garazu było +15. Podobno domek mu składali 3 tygodnie a potem wykończenie...
  4. Witam wszystkich. Jestem na etapie wyboru projektu a co za tym idzie technologii. Nie stać mnie na 2- 3 lata budowy i pilnowanie wszystkiego przez ten czas.Kusi mnie wybór takiego systemu, gdzie czas budowy jest krótki. Czytałam trochę o możliwościach budowy systemem prefabrykacji . Widziałam domy wykonane przez FUTURADOM i MULTICOMFORT Zalety i wady , koszty budowy, koszty eksploatacji, to zagadnienia związane z takim wyborem. Zapraszam wszystkich do podzielenia się wiadomościami w tym temacie.
  5.  

• Dodaj nową pozycję...