Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Grupa zrzeszająca budujących, zbudowanych i zabierających się za budowę. W sąsiedztwie łatwiej ! Można komuś oddać niepotrzebne materiały, uzyskać poradę, poleconą ekipę lub ostrzeżenie przed oszustem ;)
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Witaj Keluarga! Jedna rodzinka więcej w Kalinówce! Fajnie, ze zaczynacie. My wlasnie skonczylismy budowe dachu, więc gdyby potrzebna byla pomoc w zwiazku z poleceniem dobrej ekipy lub udzieleniem rady to sie polecamy. Serdeczne pozdrowienia!
  3. Witam. My mam nadzieję zaczniemy od kwietnia. Pozwolenie mamy, projekt mamy, kierownika budowy mamy, marzenia i chęci też póki co mamy
  4. Juz jestem! Tyle czasu trwało załatwianie wszystkich pozwoleń. Na razie mamy stan 0 zakończony (jak widać). A ponieważ ekipa ma pozaczynane budowy w innych miejscach, więc troche się to będzie ciągnęło. Ale i tak w tym roku nie zamierzamy się wprowadzać! : ) Mało nas ale minie parę lat i ani się obejrzymy i będziemy mieć piękną ulicę. Na razie pięknie się nazywa! Do zobaczenia i miłego mieszkania podczas pierwszej zimy.
  5. Witam. Wiosna minęła, lato leci i nie widać sąsiadki. Pozdrawiam i do zobaczenia.
  6. A to dobre! To niedlugo sie pewnie bedziemy czesciej widywac! Juz jako Sasiedzi! Do zobaczenia przy pracy!
  7. Witamy. STARZY są nawet chyba obok na jednej ulicy. Zajęci budową. Pozdrawiam
  8. Witam ponownie! Rzeczywiscie ciezko idzie zapoznawanie nowych sasiadow, a i Ci "starzy" juz sie nie pokazuja! Odezwijcie sie i bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami.
  9. Witam malutkie grono! Jestesmy (Willy i Beata) na etapie zbierania dokumentow i wybierania projektu, wiec chyba tak wczesnie budowy nie zaczniemy ale mam nadzieje, ze uda nam sie zaczac na jesieni. Kalinowka jest fantastyczna. Tyle fajnych i nowych domkow. Mam nadzieje, ze fajnie sie nam bedzie mieszkalo i jestesmy jak najbardziej otwarci na poznawanie nowych sasiadow : ) Pozdrowienia.
  10. Witamy. Ponownie. Ciężko idzie zapoznawanie nowych sąsiadów, albo nikt się nie buduje. A już przydałaby się pomoc sąsiedzka do przeniesienia garażu blaszaka z działki na działkę ok. 200m. Pozdrawiamy i zapraszamy.
  11. Witamy. My /Agata i Leszek/ nowi w Kalinówce, też zaczniemy późna jesień 2011 lub wiosna 2012r. Zbieramy dokumentację i przygotowujemy się. Pozdrawiamy
  12. Witam. Zakładam grupę z nadzieją poznania większej ilości sąsiadów. My (Wojtek i Gosia) będziemy budować się w Kalinówce na wiosnę 2012. Póki co zbieramy dokumentację i przygotowujemy się. Zapraszam
  13.  

• Dodaj nową pozycję...