Przegląd
O tym Klubie
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa Wyszków i okolice
Mariusz_W odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Spokojnie możesz sprawdzać tutaj dachywyszkow.pl Duże doświadczenie terminowość, dobry kontakt firma lokalnie bardzo znana z dobrą opinią i dobrze prowadzona przez właściciela. -
Grupa Wyszków i okolice
mik99 odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Witam WAS, szukam ekipy dekarskiej pod dachówkę. Może ktoś ma świeże i pozytywne relacje z DEKARZEM (mój dom stoi od 9-lat i większość kontaktów nieaktualna), godnym polecenia. Będę wdzięczny za kontakt. M -
Grupa Wyszków i okolice
Poni odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Najtańszy to nie jest, ale ma dobre znajomości jak potrzebujesz czegoś na szybko to jest to dużo prawdopodobne że załatwi... -
Grupa Wyszków i okolice
Drimeth odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Witam, czy ktoś z Was współpracował z firmą Remontel Piotr Jasiński z Wyszkowa? Będę wdzięczna za informacje. -
Grupa Wyszków i okolice
Mariusz_W odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Mona kontaktów szukaj w wodociagach. -
Grupa Wyszków i okolice
Mona zależy jaki masz grunt. Jak grzaski to zdecydowanie betonowe (nie wpłynie podczas wysokiego poziomu wód gruntowych). Jak rozmawiałem z gosciem konserwujacym wodociagi to powiedział, ze gdyby robił to tylko betonowe ale nie uzasadnia konkretniej. Jakoś jednak ufam jego intuicji. -
Polecane firmy i wykonawcy
looseblus odpowiedział looseblus → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Więc tak jak pisałem wcześniej w temacie grupy. Szczerze i z sympatią POLECAM Pana Wójcik od OKIEN tel. 504 930 429. . Orócz dobrej ceny na okna załatwił mi ogarniętą i niedrogą ekipę do elewacji oraz dach, który właśnie się robi ale jeszcze nie jest skończony więc tutaj wstrzymuję się z oceną. Pozdrawiam -
Grupa Wyszków i okolice
looseblus odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Ps. Ekipę dekarską też polecił mi Pan Wójcik od okien. Wypowiem się jak skończą chociaż na razie bez zarzutów. -
Grupa Wyszków i okolice
looseblus odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Ja jak widać też niezbyt często ostatnio zaglądałem bo roboty wrą. Roboty kanalizacyjne wykonywałem sam pod nadzorem mojego wuja, który kiedyś się takim fachem trudnił. Nie mogę niestety nikogo polecić konkretnego do takich prac. Jeżeli będziesz potrzebowała kogoś do OKIEN to z czystym sumieniem mogę polecić Pana Wójcika (504 930 429) - pracuje bezpośrednio u producenta więc omijasz pośredników (okna na profilach VEKA). Moja ekipa budowlana była szczerze mówiąc nie do końca zaje... sta jak mi się na początku wydawało więc nie będę polecał. Ludzi od elewacji miałem od Pana Wójcika i też są godni polecenia a do tego nie kasują. -
Polecane firmy i wykonawcy
Mona Za odpowiedział looseblus → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
U mnie domek z drewna, więc tylko w tym temacie mogę pomóc . I mam świetnego murarza z Rząśnika, u mnie tej murarki nie było dużo, ale to co trzeba wykonane bardzo dobrze, łącznie z dużym murowanym grillem / kominkiem. -
Grupa Wyszków i okolice
Mona Za odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Witaj looseblus niestety dawno tu nie zaglądałam . Ale wracam, już jestem po geodecie, skorzystałam z p. Włodzimierza Rzeplińskiego z Wyszkowa i też mogę polecić . Szukam podpowiedzi odnośnie szamba. Opinie są bardzo różne - plastikowe czy betonowe? Może ktoś ma doświadczenie? Szukam też firmy, która wykona to szambo i doprowadzi rury od domku do szamba? Możecie kogoś polecić z okolic Wyszkowa? -
Grupa Wyszków i okolice
zbud odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Witam wszystkich Dołączam się do grupy Wyszkowa i okolicy. Zaczynam budowę w tym roku - tylko fundamenty ale dobre i to na początek. Pozdrawiam Mirek -
Witam a więc jak w temacie
-
Grupa Wyszków i okolice
Mona ja narazie jestem na etapie fundamentów więc nie wiele podpowiem ale jeżeli chodzi o geodetę to korzystałęm z usług Pana Leszka Leszcyńkiego (605 672 210). Nie skasował mnie jakoś tragicznie i obsłużył profeska bo wszystko terminowo tak jak się umawialiśmy więc spokojnie mogę polecić. -
Grupa Wyszków i okolice
Witam Czy ktoś z was kupował może ostatnio Solbet lub H+H. Chciałem zorientować się w jakich cenach kupowaliście. Czy 6,2 to dobra cena za Solbet? Buduję w okolicy Wyszkowa ale niestety w grupie wyszkowskiej nie wiele się można dowiedzieć. -
Grupa Wyszków i okolice
Mona Za odpowiedział Mariusz_W → na topic → Wyszków i okolice Wyszków i okolice Topics
Witaj, no to dołączam Wprawdzie nie buduję, ale robię remont generalny domku z bali. Muszę także zrobić na działce szambo, studnię i doprowadzenie wody do domku, więc trochę się będzie działo. Pewnie z usług geodety też będę musiała skorzystać. Jeśli masz namiar na dobre ekipy z tej okolicy to poproszę. -
Witam was serdecznie. Postanowiłem założyć grupę osób budujących w Wyszkowie i okolicach, ponieważ istniejąca do tej pory grupa Wyszkowska była bardzo ograniczona terytorialnie. Liczę, że "zakreślenie kreską na mapie" większego terytorium spowoduje większe zainteresowanie i wzmożone dyskusje na temat budowy w powiecie. Zachęcam do wymiany doświadczeń. Będę wdzięczny za uwagi kierowane na priv. W miarę możliwości postaram się uwzględniać je wszystkie prowadząc grupę.