Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Startujemy na wiosne 2005!!
moniasosna odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
obecnie mieszkam w Krakowie,kupiliśmyniedużą działeczkę w Hebdowie gm. Nowe Brzesko.nie mogę doczekać cierpliwie kiedy wreszcie zaczniemy! ja już tam prawie mieszkam tyle że w myślach prawdopodobnie zamieszkam tak na poważnie w pażdzierniku, -
Agduś odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
A tak a`propos materiałów budowlanych, to my rozważamy użycie pustaków z keramzytobetonu ze styropianem. Nieźle wypadają w porównaniach (Murator 1/2005). Są tańsze i mają lepsze właściwości termoizolacyjne niż poroterm. A czy ktoś wie, jak jest w praktyce? -
gochasz odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
Porothermu 50P+W nie trzeba wogóle docieplać (przez to buduje się szybciej i trochę taniej), znajomi postawili z 44 i też nie docieplali bo jakieś tam współczynniki są bardzo dobre -
Agduś odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
Cześć krajanko (prawie). Nie przejmuj się, ja też. Budujesz się w samym Krakowie? -
moniasosna odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
słyszałam że 40P+W powinno się jeszcze docieplić wełną a jak z 50 to szczerze powiem że nie wiem -
czy ten porotherm 50 masz jeszcze zamiar docieplić wełną??jest to konieczne? -
Agduś,zrobiłam to przez pomyłkę,jestem laikiem w temacie komputera,bardzo mi za to wstyd -
Ale taka grupa już jest. Nazywa się "Wiosna 2005" Czy jest sens dublować? -
gochasz odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
Witajcie , my także zamierzemy na wiosnę budowę... choć jeszcze mamy trochę "papierków" do załatwienia Mamy zamiar budować z Porothermu 50P+W, i jestem przkonana że jest b.dobry , znajomi wybudowali z tego domek i są zadowoleni... Pozdrawiam -
ja tez chce maxa i bede docieplac wełną papiery bede miala gotowe na połowe lutego buduje w Hebdowie gmina Brzesko. Pozdrawiam -
karolcia67 odpowiedział a topic → Startujemy na wiosne 2005!! Startujemy na wiosne 2005!! Topics
Monia ja tesh startuje na wiosne. Jestem na etapie załatwiania pozwolenia (trwa to jush rok). Mam nadzieje ze do wiosnybęde je mieć. Ja tesh długo zastanawiałam sie czy wybrać porotherm czy max. po odwiedzinach na forum muratora zdecydowałam sie na maxa, którego jush kupiłam. Ja wybrałam hadykówkę.