Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Zrobiłam, zapraszam http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=532210#532210
-
Zaznaczyłam. Moja córeczka skończyła niedawno 8 miesięcy. A może tak zrobić ankietę uzupełniającą: ile macie dzieci?
-
No i ankieta nie zawiera jeszcze jednej bardzo ważnej odpowiedzi: "jeszcze w drodze"
-
Myślę, że przy większej ilości dzieci powinno się zaznaczyć każde
-
2 dziewczynki w wieku 6 i 11 lat nic nie zaznaczyłam po w końcu mam dwie i nigdy żadnej nie pomijam
-
Ja podałam wiek starszego - syn, 10 lat, mam jeszcze córkę 8-letnią, więc raczej mój staż "dziecięcy" jest podany, a zresztą średnia wieku moich dzieci też się mieści w tej odpowiedzi
-
Ja nie mam problemu (z podaniem liczby lat ). Dzieciaków nie mam wcale jeszcze
-
Ja myślę że sensowne byłoby potraktowanie tej ankiety jako pytania o poziom naszego doświadczenia z dziećmi, czyli o to w jakim wieku jest najstarsze. Ale czy autor też tak myślał? Na wszelki wypadek na razie nie głosuję...
-
super, piątka dzieci! ja mam dwoje, w przyszłym roku mam nadzieję powić trzecie. ankieta jest tendencyjna. można mieć tylko jedno dziecko?
-
A ja wybrałam grzeczniejsze dziecko, sprawiające mniej kłopotów i zaznaczyłam 12-15lat, bo Ala ma 13.
-
A co ja mam zrobić? moje pociechy maja;syn-18,córka1-17 córka2-16 corka3-13i synek2-2latka? Razem mają jeśli dobrze policzyłam 66 latek.
-
Czy może w danej ankiecie mogę oddać tylko jeden głos. ? Nie wiem.
-
Ja zagłosowałam na średnią wieku moich dzieciaków 2,5 i 9 lat czyli przedział 3-6 latek. Wiecie co przyszło mi do głowy, że można za każde dziecko oddzielnie głosować i wtedy wynik byłby w miarę wiarygodny . Co o tym myslicie?
-
U mnie razem 7 latek Dzielone na 3, wychodzi 2 z ogonkiem. Mniej więcej odpowiada wiekowi mojej Środkowej Królewny Autor ankiety przywiązał się do opcji 2+1, a tu przypadki przeróżne po ludziach chodzą Prosciu - trzymam kciuki I w ogóle widzę, że nad Forum bociany gęsto latają Ja za 3 m-ce zostanę ciocią za sprawą młodszego brata... BabaB
-
a ja mam 1 w wieku minus3 m-ce (będzie w kwietniu)
-
no wlasnie... na szczescie - sztuk jeden zaznaczone!
-
No cóż , dla mnie to proste , bo mam tylko jedno, ale gdyby nie to, to... nie wiadomo co zaznaczać
-
Co mam zaznaczyć : 5, 12 czy 15 ? Mam z każdego z tych przedziałów po jednym..........................
-
Ja też nie bardzo wiem jak zagłosować, bo nie ma opcji 3-12 lat...
-
Maksiu ma racje miało być
-
Maskiu nma racje....moze srednią...
-
A co jak ktoś ma wiecej niż jedno??? sumować lata??? m.
-
czy macie dzieci jeśli tak to zagłosujcie (jeśli nie to też)-poprostu jestem ciekawa :) Ja mam roczne