Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. 20 lub 30 tys matko jedyna. Co to ma byc za dom? moze ogrod w tym zaprojektowany ogromny jakis? az mi nogi sie ugiely z wrazenia. A skad jestes? ja mam dobrego architekta do polecenia - wspolpracuje z nim, jest ok i nie drogi - 10 tys to gora co by wzial i to z zalatwieniem pozwolenia na budowy.
  3. ooooo, Gosia@... ależ mam tu reklamę, no no... chyba sam zaczynam żałować... Damian, to Twoja cena jest niestety nierealna jak na projekt indywidualny - dostałeś raczej kalkę gotowca... Bartek, na Twoje pytanie odpowiedziałęm w wątku który założyłeś gdzie indziej, pozdrawiam
  4. przy okazji watku i Waszych propozycji czy wydaje Wam sie realne aby pracować z architektem nazwijmy to "na odleglosc" tzn - drogą telefoniczno-elektroniczną ustalac wiekszość spraw ?? mnie osobiście wydaje się to przedsiewzięciem dość karkołomnym
  5. Ja, tak "robiłam" swoje mieszkanie i powiem szczerze, jest to bez sensu, ale wszystko zalezy od architekta, ja mam szczescie do najgorszych przedstawicieli tego zawodu, ale na np Roberta, to bym sie chyba zdecydowała
  6. przy okazji watku i Waszych propozycji czy wydaje Wam sie realne aby pracować z architektem nazwijmy to "na odleglosc" tzn - drogą telefoniczno-elektroniczną ustalac wiekszość spraw ?? mnie osobiście wydaje się to przedsiewzięciem dość karkołomnym
  7. 20, 30 tysięcy to chyba za zamek?? Ja też mam projekt indywidualny, jeszcze "się robi". Nie wiem dokładnie, ile zapłacę, bo razem z projektem robią się projekty przyłączy, ale około 10 - 13 tys. Szukaj dalej, jeśli nie masz jakiegoś wyjątkowo wielkiego i skomplikowanego projektu, to ta cena powala Powodzenia, akacja
  8. na forum jest Robert Skitek , jesli pomylilam nazwisko przepraszam , mi podobaja sie Jego opinie , calkiem dobrze gada
  9. Zmartwie Cie, ja szukałam......i tak trafiłam na "architektów" Po rozmowie, niestety za pozno polecam Włada Kowlskiego, znanego m.in z projektów Muratora
  10. Pomocy Szukam i szukam i ... ogladam i ogladam i ... kłócimy sie z Żonką i kłócimy Mozecie polecic kogos kto zajmuje sie projektami indywidualnymi i do tego zostawi jeszcze po pracy troche mamony w porttelu inwestora ? Jestem po dwoch spotakaniach i ceny w okolicy 20 i 30 tys. co wydaje mi sie dosc sporo. Moze i warto, ale musze byc pewny ze ten z kim zaczne pracowac nad swoim gniazdkiem jest naprawdę OK. pozdrawiam Bartek
  11.  

• Dodaj nową pozycję...