Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Chciałbym polecić solidną firmę do wykończenia wnętrz https://www.facebook.com/glazurstyl/ solidna ekipa, pełen profesjonalizm i doradztwo. Mariusz Durys Glazur Styl Tel 501-953-077
  3. Witam wszystkich forumowiczów, Zamierzamy w jeszcze w tym roku zacząć budowę domu w Aleksandrowie Łódzkim. Czy może ktoś z was budował z SILKI? Architekci zaprojektowali nam ten materiał do budowy, ale wielu wykonawców stara się nas mocno przekonać do Porothermu. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii to byłabym wdzięczna za wskazówki:) Pozdrawiam
  4. Witam sorki ale nie chciałam założyć nowej grupy tylko wpisać się do Was!!!!!!!I jak się okazuje nie udało mi się
  5. Ogłoś się na pierwszej Grupie Łódzkiej. Założyłaś drugą taką samą grupę konkurencja ?
  6. Witam !!!!!!!! Grupę łodzką !!!!!!!! nie wiem czy uda mi się dostać do Was,chcę rozpocząć budowę domu ,,Helion,, z Archetonu w Sieradzu ( to też łódzkie)podzielcie się uwagami z czego budować? Czy samemu czy z firmą? Jeśli to jaką? Itd...
  7.  

• Dodaj nową pozycję...