Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. moja koleżanka niebawem będzie sprzedawała działki w Rozalinie to jest gmina Nadarzyn 35km od centrum Warszawy. Poza tym polecam Chotomów, działki w lesie na polance. Jeżeli jesteście zainteresowani to służę informacją. Grażyna
  3. jakos to spanie nie wychodzi no i szkoda w piatek spac patrzylam dzialki w tym linku , ktory podales , chyba juz tu bywalam , jednak te lokalne agencje sa troszke lepsze , jakos tak latwiej sobie wyobrazic sobie co i gdzie niektorzy to spac nie moga z rana kawka ?
  4. Bonnie , ja teoretycznie mam wszystko obstukane Wracam najdalej za rok Mam do Ciebie kilka pytan , ale takich na priva , odezwij sie jak znajdziesz chwilke , pytanie nie sa niedyskretne
  5. rrmi znalazlas juz cos dla siebie , czy dalej szukasz? A kiedy Ty wracasz?
  6. Jestem dziś w pracy wcześniej (całą godzinę ) więc wskakuję na forum i piszę. Firma jest w kiepskiej kondycji finansowej. Zwolnienia w tej sytuacji stały się rzeczą prawie normalną. Od miesiąca mam nowego szefa i byłam pewna, że ten to mnie juz na pewno wyleje Ale mogę podzielić się z Tobą dobrą wiadomością - nie dostałam wczoraj wypowiedzenia. Nie znaczy to że w ogóle nie dostanę, w każdym razie stres sobie odpuszczam do końca przyszłego miesiąca. Nie chciałabym stracić tu pracy (niezłe warunki finansowe a kredyt spłacać trzeba no i ludzie, których znam od prawie trzech lat). Okazuje się że Twoje kciuki maja magiczną moc - POMOGŁO!!! Bardzo dziękuję Pozdrawiam
  7. Dlaczego Cie zwolnia? Trzymam kciuki za niezwolnienie Pozdrawiam alienko
  8. Pozdrowionka Na priva napiszę więcej tylko mam dziś w pracy straszny kocioł a i tak niebawem mnie zwolnią
  9. Cena jest podana na stronce - 120 tys za działkę ok 150m2. Być może można negocjować. Pozdrawiam
  10. rrmi wiesz jaka jest cena tych dzialek , bo ja nie moge sie dopatrzec.
  11. ach , gdybym mogla to juz bym wracala , ale musze jeszcze poczekac az corka skonczy szkole.
  12. bonnie , kto wie , moze po sasiedzku bedziemy mieszkaly? jesli moge zapytac , kiedy wracasz?
  13. O jak miło! Widzę że firma, która sprzedaje tam działki powinna być dla mnie przynajmniej miła Naprawdę bardzo się cieszę bo to znaczy, że dobrego wyboru dokonałam (początkowo kręciłam nosem bo daleko od W-wy) Poniżej zamieszczam stronkę Tutaj jest cena działki - ok. 1500 m2. Nie wiem jak teraz ale chyba zawsze warto negocjować. Możesz kupić też np. wybudowany już dom w stanie surowym otwartym i dalej go wykańczać. Jeśli nie masz nic na przeciw bliźniaczkom to jest możliwość zakupienia i takiego domku. Wtedy cena działki jest dzielona na pół. (ja tak zrobiłam - 820m2 w zupełności mi wystarczy). Okolica jest piękna. Osiedle znajduje się w otulinie lasu (chyba Mazowiecki). Można tam spotkać dzikie zwierzęta no i oczywiście zbierać grzyby (nie licz jednak na wiele. W ciągu 3 godzin znalazłam ok.30 dkg). W każdym razie sam spacer dla mieszczucha to cudowne przeżycie. Niedaleko jest kąpielisko. Widziałam je jednak tylko z okna samochodu. Wiem o nim od mojego kolegi z Brwinowa, który bywa tam często ze swoją rodzinką i chwali to miejsce. Na osiedlu nie zobaczysz druta ani słupa wysokiego napięcia (i to jest piękne), nikt nigdy nie wybuduje tam gołębnika (i to też ważne). Osiedle jest strzeżone. Dojazd do najbliższego miasta 4 km (można skorzystać z autobusu miejskiego). Miasteczko jest ładne, zadbane z deptakiem. Moi znajomi z osiedla porównują je do miasteczka wczasowego (dużó ogródków piwnych). Do trasy katowickiej 2 km a więc dojazd do stolicy nie taki straszny. Korek zaczyna się w Raszynie Ach tak! jest to nie daleko Żabiej Woli ale bliżej Warszawy. Do Żabiej Woli trzeba skręcić z trasy gdzieś dalej. Na osiedle w Książenicach skręcasz w Siestrzeni jadąc od W-wy w prawo. Po ok. 2 km dojeżdżasz do ronda, skręcasz w lewo i jesteś na osiedlu. A najlepiej jak sama przyjedziesz i zobaczysz. Tutaj na stronce masz wszelkie kontakty do firmy sprzedającej. Możesz też zobaczyć jakie domki są w budowie. No i są zdjęcia. Przekonaj się jak z każdym rokiem więcej tu domków. Zacznij od oglądania najnowszych zdjęć. Zapraszam, jeśli chcesz mogę być Twoim przewodnikiem po okolicy. http://www.agrirol.republika.pl/
  14. alienka mnie rowniez spodobala sie ta okolica. Czy jest to gdzies w okolicy Zabiej Woli ? I jak mozesz napisac w jakiej cenie sa te dzialki i jaka jest wielkosc tych dzialek.Pozdrawiam.
  15. rrmi, Bardzo się cieszę, że miejsce Ci się spodobało. Wysłałam Ci wiadomość na priva. Pozdrawiam serdecznie.
  16.  

• Dodaj nową pozycję...