Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Myśle że jak poczytasz sobie posty o kosztach budowy domu to sama sobie odpowiesz na pytanie jaki chcesz a raczej na jaki dom Cie stac.
  3. martelia...ja też w rozterce...a domszkieletowy hasło rzucił i cisza...jak nie wiedziałam o minusach tak nie wiem...że o plusach nie wspomnę)
  4. wszystko ma swoje plusy i minusy jedni wolą miasto od wsi inni "ciezkie "domy od letkich trudny wybór ja sam zajmuje sie budową domów drewnianych od wielu lat i widzę na codzień rozterki ludzi budujących DOM MUROWANY czy DOM DREWNIANY pozdrawiam
  5. Witaj co do pierwszego domu to należy go postawić wrogowi (drugi przyjacielowi trzeci dla Siebie ). Co do technologii ja zdecydowałem sie na ściane 3-warstwową ceramiczną (zarez mnie tu zjadą żę bez sensu itp poczytaj forum wymianę doświadczeń tanm znajdziesz WSZYSTKO co cię męczy, dręczy a i tak musisz sama podjąć decyzję - TĄ JEDYNĄ SŁUSZNĄ
  6. Witam, rozważam budowę mojego własnego domu. Ma być nieduży, jasny, ciepły, w miarę możliwości szybko postawiony i bezproblemowy po jego ukończeniu przez baaardzo długi czas. Dom do mieszkania, a nie do obnoszenia się Zastanawiam się nad technologią : murowany czy tzw."kanadyjczyk". Napiszcie o swoich doświadczeniach, wadach, zaletach tych technologii. Właściwie wszystkie informacje mile widziane, które pozwolą zdecydować jaki dom i w jaki sposób postawiony Jestem ze Szczecina. Pozdr Marta
  7.  

• Dodaj nową pozycję...