Witam wszystkich - ponieważ większość jeszcze buduje ( a ja już za chwilę - czyli w przeciągu miesiąca ) będę się wprowadzała, to chcę uprzedzić Was przed zakupami drzwi w firmie PROGRES na ul. Św. Michała. po pierwsze - zawalili termin dostarczenia zamówionych drzwi ( wejsciowe, garaż i 7 par wewnętrznych ) o 2 tygodnie po drugie - potraktowali nas jak potencjalnych oszustów - zapłaciłam przelewem bo nie każdy lubi biegać z grubą gotówką w ręku, i musiałam czekać 2 dni aż pani z ich księgowości raczy sprawdzić czy doszły pieniądze, Nie wystarczyło im potwierdzenie z naszego banku że przelew wyszedł ,i pieniądze tego samego dnia były na koncie po trzecie - ekipa polecanych przez nich montażystów jest NIEFACHOWA -w trakcie montażu uszkodzili ościeżnicę i próbowali wmówić że to nasza wina... Poza tym - z montażystami nie można było się umówić na żaden logiczny termin bo zawsze spóżniali się o ...kilka godzin, więc montaż 7 par drzwi zajął im TYDZIEŃ. W ten sposób straciłam tydzień urlopu, czekając na nich i pilnując aby nie zepsuli czegoś więcej. po czwarte - od miesiąca czekam na odpowiedż na reklamacje uszkodzonej przez nich ościeżnicy. Nie monituję i nie poganiam, bo jeśli nie zgłoszą się w ciągu najbliższych 2 dni to oddaję sprawę do sądu. Mam ich dość . Ponieważ nie chciałabym aby ktokolwiek jeszcze przechodził to samo - uprzedzam : szukajcie drzwi gdzie indziej...