Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. No więc, teraz już wiem co i jak. Ekspertyzę musi wykonać uprawniona firma o profilu ochrony środowiska. Niestety ... koszt koło 600 zł za takie opracowanie ...ale co się robi dla tego ... "małego białego domku"
  3. Zaś tego jeszcze nie przerabiałem, choć nad moją chałupą jest korytarz powietrzny ale. Pozdrawiam Tomek z Kongresówki
  4. Witam wszystkie poznańkie pyry ... oraz innych forumowiczów . Po raz pierwszy .. jako zerejestrowany użytkownik, choć już od dłużeszgo czasu przeglądam Grupe Wielkopolską. Mam pytanie, do wszystkich którzy budują swoje wymarzone domki w tzw. "obszarze ograniczonego użytkowania dla lotniska wojskowego Poznań-Krzesiny". Znany poznaniakom ....sz.p. M. ze starostwa powiatowego wymaga ... udokumentowania spełnienia wymagań dotyczących ochrony akustycznej wszystkich przegród (ściany, stropy, dachu, okien i drzwi). Czy ktoś przerabiał ten temat i od kogo takie dokumenty można zdobyć (lub samemu wyliczyć) ? Zapomniałem dodać, wymarzony domek powstanie w .. Dachowej koło Robakowa
  5.  

• Dodaj nową pozycję...