Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Ja też na Tuska dzisiaj głosowałam. Wygląda jednak na to, ze jednak Kaczyński wygra
  3. A ja zagłosuje nie na Tuska, tylko przeciw Kaczyńskiemu. Chociaz jak on wygra to też nie będzie tak źle dla mnie, bo wtedy moge liczyć na osłabienie złotówki. W sumie to wynik tych wyborów jest dla mnie obojętny.
  4. Panie Inzynierze to wybory prezydenckie , a nie Miss Polonia. to raczej dla zartu kolega napisal i rzeczywiscie sie usmialam
  5. Panie Inzynierze to wybory prezydenckie , a nie Miss Polonia.
  6. Ja też oddaję głos na pana Tuska . Do dziś pamiętam smak gumy balonowej Donald Pozdrowionka - Maxtorka
  7. ja również Donalda zostało mi to z dzieciństwa
  8. kogo nie wybierzemy to i tak kaczka bedzie nami rzadzic ja wybieram donalda...
  9. Niestety żaden z kandydatów się nie nadaje z powodu niereprezentacyjnego wyglądu, a przede wszystkim wzrostu. Obawiam się, że staniemy się pośmiewiskiem Europy. Muszę też przyznać, że z powodu budowy nie miałem dość czasu aby przyglądać się kandydatom, albo partiom, które za nimi stoją.
  10. A może sondaż przedwyborczy? Wiem, że może macie już dość, ale ciekawa jestem jak "klasa budująca" głosuje?
  11.  

• Dodaj nową pozycję...