Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Tomek.H

Dzialka

Witaj Rom!!!!!!!!! Serdeczne dzieki za Twoja rade.Teraz jestem poza Koszalinem.Kupnem dzialki bede mogl sie zajac w polowie przyszlego miesiaca.Napisze jak idzie mi ten pierwszy krok do wlasnego domku. Pozdrawiam i dziekuje!!!!!!!!
  3. Rom

Dzialka

Witam Trochę daleko masz te media. Zwróć się najpierw do energetyki, gazowni i wodociągów czy istnieje możliwość żeby podłączyli ci te media. Bo jak kupisz działkę a potem okaże się odmówią Ci to będziesz musiał poprowadzić te media na własny koszt. Ato będą naprawdę duuuuuże pieniądze. Napisz co Ci powiedzieli.Pozdrawiam
  4. Chce kupic dzialke budowlana w Koszalinie na os.Unii Europejskeíej przy ul.Austriackiej.Kanalizacja jest przy dziaialce,prad i gaz 70m,a woda 150m od dzialki.Jeszcze nie wiem kiedy bede mogl zaczac budowe,sprawy finansowe nie pozwola mi na to jeszcze przez najblisze dwa lata.Czy jest ktos,kto moze mi powiedziec,czy ta dzialka to dobry strzal i czy ta odleglosc do pradu,gazu i wody moze byc problemem. Pozdrawiam wszystich bodujacych i zycze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5.  

• Dodaj nową pozycję...