Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. No widzisz, mi też nie chcieli nic powiedzieć, wykręcali się, że oni tylko sprzedają projekty, a nie prowadzą żadnej bazy adresowej itp. A tak bym chciała zobaczyć nasz projekt w realu buu Pozdrawiam
  3. Nie chcieli powiedziec. Ale ja bylem chyba pierwsza osoba budujaca wg projektu APS 115. Tak ze to mnie szukaly inne zainteresowane osoby. Byly chyba ze 3 wizyty na budowie z calej Polski
  4. Witaj! Niestety nie widziałam takiego domu, ale my też mamy projekt z tej pracowni: APS 108. Mariusz, Pagin - pytaliście może w archi-projekcie o kontakt do inwestorów, którzy budowali ''wasze'' domy? Bo mi nie chcieli powiedzieć, a wiem z działu ''realizacje'', że takie domki są gdzieś w Polsce...
  5. To dobra cena jak za stan surowy. Dla ASP 117 od Archi-Projekt otrzymalem informacje, ze stan surowy orientacyjnie wyniesie 155 tys., a dom ten jest porównywalny, przy czym koszt budowy dachu moze byc nizszy. W jakich okolicach Pan buduje? Ja mam działke na Pogórzu. Pozdrawiam, Mariusz
  6. Stan jak na zdjeciach czyli surowy, otwarty z gotowym dachem, bez dzialki i przylaczy ale z drenazem to ok 130 tys (material+robocizna+sprzet)
  7. Bardzo dziekuje za informacje. Moze zdradziłby mi Pan takze rabka tajemnicy co do poniesionych kosztów budowy. Pozdrawiam, Mariusz
  8. APS 115, dosc podobny, zdjecia w albumie Zapraszam do Klubu Budujacych "Trojmiasto i Okolice"
  9. Witam wszystkich! Czy ktos może buduje w Trojmiescie lub okolicach dom wg projektu Archi-Projekt ASP 117 ? http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=117 Poszukuje kontaktu z osobami budujacymi wg ww projektu, a takze informacji na temat tego projektu. Pozdrawiam wszystkim, z góry dziekuje za pomoc Mariusz
  10.  

• Dodaj nową pozycję...