Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Bardzo ladny ten blizniaczek Ostatnio widzialam pod Wrockiem w podobnej forumie, zrobione cale osiedle szeregowcow. Sasiedzi stykali ze ze soba tylko garazem tz byl domek, garaz, domek garaz itd bardzo ciekawie to wygladalo. Ja mam starszawa szeregowke budowana w formie kostki z lat 80-tych. Z zewnatrz byla ocieplona + dach, okna wymienione. Dla mnie zostal srodek tz wymiana kanalizacji, wody, c.o.... ale ze chcialam wprowadzic pewne zmiany, to zrobil sie z tego wiekszy remont
  3. Wysłany : Sro Lis 16, 2005 1:00 pm Temat postu : KLUB BUDUJĄCYCH/ZAMIESZKUJĄCYCH BLIŻNIAKI I SZEREGOWCE -------------------------------------------------------------------------------- W związku z coraz to bardziej popularną zabudować bliźniaczą/szeregową oficjalnnie otwieram KLUB BUDUJĄCYCH/ZAMIESZKUJĄCYCH BLIŻNIAKI I SZEREGOWCE Sam zamierzam budować bliźniaka : SP-3000 http://studioprojekt.pl/projekt.php?id=SP-3000&idk=8&strona=&str=projekty.php Zachęcam do wymiany poglądów, opini, doświadczeń , ciekawych rozwiąń etc. Mam nadzieję iż klub ten będzie cieszył się szerokim zinteresowaniem, nie tylko wśród "bliźniaków". Pozdrawiam Serdecznie Paweł!
  4.  

• Dodaj nową pozycję...