Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Na jakim jesteś etapie?
iwona_b odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
a ja jestem na etapie czekania na wiosnę... Pozwolenie mam, a teraz już chyba za późno zabierać się za budowę.Poza tym czekam na wodę i prąd... Tak więc zaczynam wiosną 2006. Pozdrawiam, Iwona -
Na jakim jesteś etapie?
chopinetka odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
hej my mamy stan surowy otwarty i zabijamy jutro okna dechami, a na wiosne do roboty. -
Na jakim jesteś etapie?
tomek_lodz odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Stan surowy otwarty choć częściowo otynkowany (garaż trzy sciany w środku i dwie ściany na zewnątrz) częściowo elektryka w środku kanalizacja rozrowadzona woda nie -
Na jakim jesteś etapie?
kze odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
A ja właśnie wylałem ławy fundamentowe... -
Na jakim jesteś etapie?
tola odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Początkowy etap wykończeniówki. Cierpliwości życzcie (o kasie nie wspomnę). -
Na jakim jesteś etapie?
kasia64 odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Cześć! Jesteśmy na etapie kompletowania dokumentacji,tzn.brakuje nam adaptacji domu na mapie i pozwolenia na budowę,chcemy ruszyć na wiosnę. -
Na jakim jesteś etapie?
echo odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
... a ja dom i niektórych urzedników... za ich ospalstwo, brak kompetencji i olewanie klienta!!! Ludzie gdzie my żyjemy???? Ostatnio podpisywałem juz któryś z kolei aneks z gazownią, gdyż ciągle o czyś zapominają, czegoś im brakuje, itd Ostatnio bardzo grzecznie zapytałem panią w gazowni czy oprócz kolejnych aneksów jest też szansa na GAZ czy tylko beda papierki? -
Na jakim jesteś etapie?
patunia odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Właśnie robimy centralne, w połowie kwietnia wylewki, no i potem jak najszybciej cała reszta. -
Na jakim jesteś etapie?
Willie odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Malutko co a pędzić będę z papierami na PNB -
Na jakim jesteś etapie?
boania odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
mam już wszystkie pozwolenia, chcę zacząć niedługo i szukam sprawdzonej ekipy z okolic Warszawy. moze ktoś słyszał o firmie Sławomira Pietraszaka, czy ona dobra? -
Na jakim jesteś etapie?
Jacek69 odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
My mamy juz dzialke, zaraz po Swiętach będzie finałowo uzgodniony projekt, wystąpiliśmy o warunki przyłący (gdzie tylko się dało), czekamy jeszcze z tydzień na mapkę do celów projektowych. Potem postaramy się odrolnić .... a potem to już nie wiem co jeszcze ..... -
Na jakim jesteś etapie?
kacha110 odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
u nas już wykończeniówka -
Na jakim jesteś etapie?
MaPi odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Już niedługo składamy papiery do pozwolenia na budowę . -
Na jakim jesteś etapie?
kze odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Kończę finalizację zakupu działki i będe kupował projekt. Jak widać cała zabawa przede mną... -
Na jakim jesteś etapie?
anSi odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Kupiliśmy działkę, wybraliśmy projekt i teraz zbieramy siły do papierkologii. Wszystko więc przed nami -
Na jakim jesteś etapie?
Waldon odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
ja sie wykanczam -
Na jakim jesteś etapie?
Waldon odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
ja sie wykanczam -
Na jakim jesteś etapie?
muzykant odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
obecnie szukam działki a pisze ten post żeby za jakiś czas poczytać sobie i powspominać jak to było kiedy jeszcze nic nie było... Pozdrawiam wszystkich poszukujących. -
Na jakim jesteś etapie?
coolaj odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
narazie mamy wybrany projekt ale w tym roku chcemy juz załatwic pozwolenie na budowę, czyli załatwic wszystkie sprawy papierkowe, a potem budowa bez końca -
Na jakim jesteś etapie?
mirek_gdynia odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Wykańczam dom i siebie -
Na jakim jesteś etapie?
trobe odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
A ja, niestety, dopiero na etapie projektu. Oby jak najszybciej. -
Na jakim jesteś etapie?
forum_user odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
stan surowy zamkniety teraz wylewki i ogrzewanie i............ kupa kasy -
Na jakim jesteś etapie?
Kemp odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Półtora roku temu zrobiłem ławy i ściany fundamentowe i nastąpiła przerwa ... pewnego paskudnego wieczoru na drodze mojego auta pojawiło się solidne drzewo. Ale juz niedługo znowu zaczynam! -
Na jakim jesteś etapie?
helism odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Ja mam parter wykończony, ale brak mi jeszcze trochę mebli, a większość tych, które są, to "przejściówka". Mieszkamy w takim stanie od końca sierpnia ub.r. Teraz i tak mamy luksusy, bo gaz założyli nam dopiero na początku grudnia i w związku z tym wcześniej bywało, że mieliśmy 10-14 stopni i 600 złotych rachunku z prąd. Nie mieliśmy też izolacji poddasza. -
Na jakim jesteś etapie?
dolores odpowiedział a topic → Na jakim jesteś etapie? Na jakim jesteś etapie? Topics
Na pytanie kto został na forum po zakończeniu budowy odpowiadam Ja zdecydowanie jestem Wam wierna. Mieszkam od grudnia i dom mamy całkowicie wykończony. Ale ogród - to jest wyzwanie. Wszystko przed Wami. Pozdrawiam dolores