Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. kroyena a wyobraz sobie ,że tak-chciał zedrzeć 60 zł-bo samochód był brudny na dachu ,skonczyło sie na 30.
  3. Myślałam ,że to jakis odosobniony wypadek przy pracy,ale okazało sie że gość nawet nie rozumie że to jest dziwne.....Jak rozesłałam zdjęcia do znajomych to sie okazało ,że to norma.I były ciekawsze przypadki:wydarł sie na klienta że przyjechał o 17-40 a on o 18 zamyka!!!!Albo tak był pijany ,ze sami myli sobie -a gościu nawet bazy ni kumał.Ja sie zastanawiam co na to szef......
  4. Aga, Ty na powaznie? Jak tak, to wspolczuje...I masz w calej rozciaglosci racje, to nie jest normalne.
  5. Pan stwierdził, że samochodowi już nic nie zaszkodzi... Rozumiem święte oburzenie w całej rozciągłości.
  6. Moze jestem przewrażliwiona ale zobaczcie jak myje sie samochody na tym moim zadupiu.Męzowi z wrażenia mowe odebrało...mnie tez jak zobaczyłam zdjęcia.Gościu uważał ,że niepotrzebnie sie denerwujemy.No czy to jest normalne?? http://szelma.newtone.ca/?linkedUserPageUID=12508&12457_contentUID=181851
  7.  

• Dodaj nową pozycję...