Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Duzo tym zaproszeniem ryzykujesz monka . duzo jem , duzo pije i dlugo spie I balaganiara jestem Zycze smacznej kawki w nowym kubeczku Muratora
  3. niech nie bedzie Ci smutno wysylaj ten adres , zeby sie Mikolaj nie rozmyslil Ja w przyszlym roku zapoluje , albo do Ciebie na kawe przyjade rrmi przyjeżdzaj kiedy tylko chcesz nie tylko na kawę
  4. niech nie bedzie Ci smutno wysylaj ten adres , zeby sie Mikolaj nie rozmyslil Ja w przyszlym roku zapoluje , albo do Ciebie na kawe przyjade
  5. ponieważ inż. św. Mikołaj nie potrafi odmówić takiej prośbie, zatem w drodze wyjątku przyznaje kubek monce (prosze o adres na priva), ale to już jest naprawdę ostatni kubek jaki mogłem rozdać, więcej poprostu nie ma, worek z prezentami jest już pusty. inż. św. Mikołaj bardzo dziękuję Mikołajowi i rrmi za wstawiennictwo. cieszę się ogromnie ale i jest mi smutno, może znajdzie się na dnie worka ostatni kubek do wysłania za wielką wodę bardzo proszę
  6. ponieważ inż. św. Mikołaj nie potrafi odmówić takiej prośbie, zatem w drodze wyjątku przyznaje kubek monce (prosze o adres na priva), ale to już jest naprawdę ostatni kubek jaki mogłem rozdać, więcej poprostu nie ma, worek z prezentami jest już pusty. inż. św. Mikołaj To taki szlachetny gest Mikolaju
  7. ponieważ inż. św. Mikołaj nie potrafi odmówić takiej prośbie, zatem w drodze wyjątku przyznaje kubek monce (prosze o adres na priva), ale to już jest naprawdę ostatni kubek jaki mogłem rozdać, więcej poprostu nie ma, worek z prezentami jest już pusty. inż. św. Mikołaj
  8. Opal dziękuję bardzo, może Redakcja wygospodaruje jeszcze jakieś kubeczki Prosimy a zadanie było podchwytliwe znalazłam post mikołajkowy: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=494721&highlight=prof+skar%BFy%F1ski#494721
  9. pozwole sobie zauważyć, że wypełniłeś tylko jeden warunek z dwóch (zgloszenie jako pierwsza), ale nie poprosiłaś o kubek niestety inż. św. Mikołaj ale Mikołaj zasadniczy moja prośba zawarta była w uśmiechu nie było widać
  10. Zaluje Ew-ka monka mam pomysl , moze napiszmy sobie na kubkach markerem Mikolaju daj ten kubek monce za wytrwalosc . Tak na koniec , co? plizzz bo do mnie to i tak za daleka droga chociaz wtedy wartosc kubka by wzrosla bo to by byl kubek podroznik
  11. czym mam rozumieć, że rezygnujesz ze swojego kubka na rzecz martty? inż. św. Mikołaj dobrze rozumiesz święty poprosze zatem aby martta oraz rafal9 wysłali do mnie na priva swoje adresy inż. św. Mikołaj
  12. pozwole sobie zauważyć, że wypełniłaś tylko jeden warunek z dwóch (zgloszenie jako pierwsza), ale nie poprosiłaś o kubek niestety inż. św. Mikołaj
  13. nie martw się rrmi, ja też raz byłam o włos od kubka, wysłałam wiadomość w tym samym czasie ale dotarła jako druga zmęczyło mnie to całodzienne polowanie na kubek
  14. brawo, dokladnie o to nazwisko mi chodziło.. poprosze zatem na priv o adres, oraz wskazanie (w sposób jawny) drugiego forumowicza który również zostanie obdarowany kubkiem, inż. św. Mikołaj
  15.  

• Dodaj nową pozycję...