Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. ale na tym forum, szerzyło się wczoraj wazeliniarstwo
  3. A o mnie mówią żem kawał diabła - czyli niegrzeczny.A co mi tam...
  4. Ja też byłam grzeczna!!!!!!!!! Mikołaju!!! Kubeczek ???
  5. uważnie przyglądaj się forum, a gdy znów się pojawię z kubkiem, poproś o niego, mam jeszcze kilka kubków dziś do rozdania, a do końca moich imienin jeszcze prawie sześć godzin, więc napewno będzie jeszcze okazja zdobyć kubek inż. św. Mikołaj Nie mam czasu, niestety, ale wszystkiego najlepszego i tak
  6. Ponieważ ślicznie poprosiłas, a zatem teraz ja poproszę Ciebie o adres na priva, na który dostarczę kubek. inż. św. Mikołaj Mikołaju, wysłałam
  7. uważnie przyglądaj się forum, a gdy znów się pojawię z kubkiem, poproś o niego, mam jeszcze kilka kubków dziś do rozdania, a do końca moich imienin jeszcze prawie sześć godzin, więc napewno będzie jeszcze okazja zdobyć kubek inż. św. Mikołaj
  8. Ponieważ ślicznie poprosiłas, a zatem teraz ja poproszę Ciebie o adres na priva, na który dostarczę kubek. inż. św. Mikołaj Św Mikołaju - ja też ślicznie proszę - i pierwsza następna Cię złapałam
  9. Ponieważ ślicznie poprosiłas, a zatem teraz ja poproszę Ciebie o adres na priva, na który dostarczę kubek. inż. św. Mikołaj
  10. Hoooohoooo ponieważ widzę że wiele osób bardzo chce otrzymać legendarny kubek muratora, a zatem pierwsza osoba która się teraz zgłosi i ślicznie poprosi o kubek, otrzyma go. A zatem kto jest zainteresowany kolejnym kubkiem muratora? inż. św. Mikołaj
  11. Tak Św. Mikołaju tyrko znów tym naszym ładnym kobietkom dajesz prezenty a ja też byłem grzeczny cały rok - a od sierpnia dodatkowo cały czas remontuje dom mojej żonie to nawet wiecej niz grzecznośc to nieodzowne oddanie- Byłem dobry cały rok jak pieon :0 sebo8877 I tez bardzo chciałbym miec Kubek
  12. Ja tez Kochany Mikolaju bylam grzeczna.... i domek wybudowalam I bardzo lubie kubki
  13. O św. Mikołaj inżynier qbki rozdaje, a mi dzisiaj tak strasznie smutno i nie mam nawet siły na klikanie i szukanie
  14. Teraz dopiero doczytałam, że trzeba biegać za Mikołajem. Chyba z mojego kubeczka nici...., chlip, chlip
  15. Ja tez byłam bardzo, bardzo grzeczna i też bardzo chciałabym prosić Cię Mikołaju o kubeczek. I jeszcze obiecuję, że nadal będę grzeczna
  16. Wstyd. Taki duży Mikołaj, a adresu Teski nie zna. Żeby to jeszcze Teska I Gwiazdkę na forum była.
  17. A zatem pierwszy kubek muratora rozdany, szukajcie mnie wkrótce w innym miejscu na forum z drugim kubkiem do rozdania. inż. św. Mikołaj
  18. Skoro tak, to prosze o adres (na priv), a taki kubek do ciebie dotrze. inż. św. Mikołaj
  19. ja byłam bardzo, bardzo ,bardzo grzeczna..Mikołaju.......i uwielbiam żółte kubeczki- choc czerwone tez prosze...
  20. Hoohoooo Czy jeszcze pamiętacie mnie? To ja inż. św. Mikołaj. Będę się dziś pojawiał na forum, a kto mnie pierwszy złapie i poprosi o kubek, ten taki kubek otrzyma, jeden forumowicz może otrzymać tylko jeden kubek, a zatem.. kto pierwszy ten lepszy... Jest ktoś chętny na kubek muratora? inż. św. Mikołaj
  21.  

• Dodaj nową pozycję...