Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Klub dobrych wiadomości
kroyena odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
MNIEJ PŁACIMY ZA OGRZEWANIE. Bo grudzień latość letki. -
Klub dobrych wiadomości
szymoszkowa odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
Hej ho,hej ha,za parę dni znowu weekend -
Klub dobrych wiadomości
wareczka odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
weekend trwa w najlepsze a piwo płynieeeee -
Klub dobrych wiadomości
Lawy odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
za chwilę początek weekendu -
Klub dobrych wiadomości
Xena z Xsary odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
dobra wiadomość - znalazłam swojego starego pendriva za szafą. -
Klub dobrych wiadomości
Agnieszka1 odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
dobra wiadomosc: w gazecie prawnej jest wsio o zwrocie VAT-u nawet wzory wnioskow sa i przyklady oblicznen -
Klub dobrych wiadomości
mTom odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
No i to jest dobra wiadomość na weekend - że mamy takie silne i sprawne państwo. To nie my, a Brytyjczycy, ale też się cieszę. -
Klub dobrych wiadomości
Monika B odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
No i to jest dobra wiadomość na weekend - że mamy takie silne i sprawne państwo. Do dobrych wiadomości dołączam też informację o tym, że drogi w Lublinie nie są jescze całkiem nieprzejezdne, oraz że spożywczy pod moim blokiem jest czynny, tudzież, że do stycznia nie podrożeją bilety MPK. Hurrra! -
Klub dobrych wiadomości
mTom odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
i słusznie. W końcu do forum budowlane a nie hyde park. A'propos widziełam jak stamtąd policja zwijała faceta, który głosił teksty antypaństowe. -
Klub dobrych wiadomości
katarzyna kulpinska odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
Wo matko czy mnie pomrocznosc dopadla czy skasowalo watki o RM i Ankiete o politykach? Gregmena where are You?????????? Spisek panie tego spisek wyrazny -
Klub dobrych wiadomości
kroyena odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
Z dobrych wiadomości: Czy CZAT jest nadzorowany? Tam chyba można klikać co się chce. I wszystko znika. -
Klub dobrych wiadomości
Agnieszka1 odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
moja dobra wiadomosc: weeeeeeekend!!!!!!!! buźka brzoskwiniowa dla wsiech -
Klub dobrych wiadomości
forum_user odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
luc jak PIS doszed do władzy benzyna u mnie była po 4.39 obecnie jest po 3.79 a są stacje gdzie jest taniej, jak widzisz cena spadłą o 60 groszy, to chyba dobra wiadomość niezależnie od tego czy PIS cos ma do tego czy nie -
Klub dobrych wiadomości
Różne mogą być dobre wiadomości. Zależy od profilu zawiadamiającego i powiadamianego. -
Klub dobrych wiadomości
a Ty znow o seksie? czy o czym? -
Klub dobrych wiadomości
Z dobrych wiadomości: gregmena wrócił na forum Oj, będzie się działo. -
Klub dobrych wiadomości
Luc Skywalker odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
Kilka dni temu przeczytalem w jakiejs gazecie , ze cena hurtowa benzyn spadla o 40% . A o ile tenze wspanialy PiS benzyne w PL obnizyl ? O 20 gr w detalu ? -
Klub dobrych wiadomości
rrmi odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
Ja do niczego nie bije , przeczytaj o czym pisalismy . Odpowiadalam na to co pisales , dziwne , ze zauwazasz jedne sprawy , a nie widzisz innych . Chciaz podobny kazdy z nas ma swoja pomrocznosc . Ty jestes jak mimi Wskakujesz z watkami , zeby zadyme zrobic -
Klub dobrych wiadomości
forum_user odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
rrmi, ale co chcesz udowodnić??? paliwa staniały, mocny sie wzmocnił, widzisz coś w tym złego, widzisz tytuł wątku - DOBRE WIADOMOŚCI, czy podając te wiadomości, coś złego napisałem?? w Twojej miejscowości benzyna zdrożała, euro zdrożał???? bo nie kumam do czego bijesz -
Klub dobrych wiadomości
rrmi odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
o oslabieniu zlotego PiS tez mowil a paliwa stanialy na calym swiecie i to znaczniej mysle , ze zadnej laski nie zrobili z tej obnizki -
Klub dobrych wiadomości
PIS mówił że obniży ceny paliw, że nie podniesie akcyzy na benzyne i na mowie sie nie skończyło widze to za oknem, a jak wspomne że kiedyś tam było 4.49 to mnie radośc ogarnia że ktoś podziałała w druga stronę -
Klub dobrych wiadomości
bo PiS mowil , ze oslabi zlotego a , ze na mowie sie skonczylo to nie dziwne chyba -
Klub dobrych wiadomości
no to cieszmy się może ktos naprawdę obniży podatki, nawet jeśli to będzie w 2009 od 10 lat wszyscy gadają o obniżaniu podatków patrz rządy AWS i UW (TUSK), SLD i co tylko podwyżki kurs walut uzależniony jest także od kliamtu politycznego, a rynki uznały że rząd PIS to dobry prognostyk.... wbrew pewnym opiniom krazącycm na tym forum że w nowy rok miał być eurak po 4,5 bo PIS WYGRAŁ -
Klub dobrych wiadomości
silna , rozpedzona gospodarka to i silna waluta moze powstrzymac , bo nie wyhamuje sama -
Klub dobrych wiadomości
Whisper odpowiedział a topic → KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI KLUB DOBRYCH WIADOMOŚCI Topics
Nie w 2007 tylko 2008. Przynajmniej tak mówią. A jak mówią że tak zrobią, to... mówią. No, to jest pozytywne.