Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
No to rozumiem pałacyki... Ale niech mi ktoś powie kto mógł sobie postawić pagodę? Chiński Rom? Niestety nie dysponuję zdjęciem - osoby jeżdzące na Mazury z Warszawy przez Nowy Dwór Mazowiecki zapewne ją kojarzą - po prawej stronie przed Nowym Dworem, chyba zielona z różowymi kamiennymi lwami. Od kilku lat do sprzedania. Dawno nie byłam w tamtych okolicach ale przy okazji popełnię fotkę Olena...wiem o czym mowisz..ten przybytek chyba nadal jest na sprzedaz
-
No to rozumiem pałacyki... Ale niech mi ktoś powie kto mógł sobie postawić pagodę? Chiński Rom? Niestety nie dysponuję zdjęciem - osoby jeżdzące na Mazury z Warszawy przez Nowy Dwór Mazowiecki zapewne ją kojarzą - po prawej stronie przed Nowym Dworem, chyba zielona z różowymi kamiennymi lwami. Od kilku lat do sprzedania. Dawno nie byłam w tamtych okolicach ale przy okazji popełnię fotkę
-
Wiem , wiem Tomku - sam pare takich widziałem - to co pierwsze wkleiłem to trochę fotomontaż - buda jest rzeczywiście do sprzedania za dużą bańkę , ale to wyposażenie które wkleiłem to jest z innego domku ten od tego wyżej wklejonego wyposażenia jest też do sprzedania i kosztuje 8 dużych stówek Podeślę do niego linka zobaczymy jak Wam się to straszydełko podoba http://www.abakus.lm.pl/foto/364ad1.JPG Swoją drogą wybudowanie czegoś takiego musiało kosztować duuużo więcej niż 8 dużych stówek. Sam dach kosztował na pewno majątek... Cena w sumie nie jest wygórowana, ale poza tym...szkoda gadać.