Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. co by nie mówił i myślał to zdjątko cokolwiek prowokujące i pobudzające wyobraźnie... jak widac wg postów i nie tylko... hehehe
  3. No TERAZ to już Dziadek przesadziłeś no ,że menżczyzna to jeszcze jakoś przejdzie.............. ale zaraz normalny!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Autentyczna historia . Na poczatku '80-tych , studenci pracowali w Stoczni Gdanskiej przy pracach porzadkowych . Jedna studentka wsadzila glowe + rece zaopatrzone w szufelke i zmiotke , w jeden z otworow technologicznych w kadlubie okretu . Miala za zadanie posprzatac po spawaczach . Ktos ja z tylu przytrzymal i wykorzystal . Po czym oddalil sie na tyle szybko , ze zanim nasza bohaterka wydostala glowe z otworu , to sprawcy juz nie bylo . Sprawa trafila do sadu i zakonczyla sie przyznaniem alimentow . Jest to jedyny mi znany przypadek , gdzie stocznia placila alimenty .
  5. tym bardziej ze pani jako "utknieta pod fotelem i zaklinowana " nie bardzo jak ma sie obronic Taż ona wlazła tam nie po to żeby się bronić
  6. Dziwnie, bo ja nie widze jak ta pani wyglada, widze tylko jak wyglada fotel. Bo nie na ta czesc ciala patrzysz co powinnaś exsperrci mowia ze ciekawie wyglada - nalezy im wierzyć
  7. Redakcja, to stara się działać, na wyobraźnię samców, a jak już samce pobudzone, to rodziela żółe owoce południowe najlepiej to kukać tylko przez tą dziurkę
  8. A mnie się wydaje, że ktoś chciał sobie zająć miejsce, żeby nikt go nie podsiadł. Tak jak kierowca Syrenki z "Nie lubię poniedziałku" wkładał nogi pod swoją furę, gdy parkował na zakazie.
  9. Znaczy się: żółta kartka dla Redakcji ? :D:D Eeee tam, zaraz żółta kartka. Redakcja, to nie byle Forumowicz. Względem Niej wymagania są większe. Od razu banan się należy.
  10. a moze sie ona bidula zaklinowala? i łba zpod tego fotela wyciagnac nie moze? Selimm , Długi - pomozcie Pani tylko zeby Redakcja nie zauwazyla
  11.  

• Dodaj nową pozycję...