Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Ja to generalnie wredna suka jestem , to niechętnie ..... i za to Cie kocham
  3. Ja to generalnie wredna suka jestem , to niechętnie .....
  4. Nefer a zawieranie nowych znajomosci Ci nie wystarczy ??
  5. A tam budują domy???????? Bo jak nie to nie jestem zainteresowana I za spam dziękujemy
  6. Chciałbym Was zaprosić na stronę internetową Epuls.PL Epuls.pl - polski portal młodzieżowy. W chwili obecnej liczy około 1 000 000 zarejestrowanych użytkowników. Zdobywca m.in nagrody Rekiny internetu. -------------------------------------------------------------------------------- Portal cieszy się coraz większą popularnością nie tylko wśród młodzieży.Chętni moga m. in. odnalezc przyjaciół ze szkoły i pracy, poznać nowych znajomych, zakrecić się w klubach tworzonych na stronie, posłuchać muzyki nadawanej przez epulsowców, brać udzial w konkursach... -------------------------------------------------------------------------------- REJESTRACJA: http://www.epuls.pl/join.php UWAGA: W pole "Zostałem/am zwerbowany przez:" Prosze o wpisanie DJ_Virus Jeżeli to zrobicie, po rejestracji otrzymacie odemnie wiadomość i chętnie pomoge we wszystkim co dotyczy tej strony. -------------------------------------------------------------------------------- MASZ JUŻ KONTO? Podziel sie swoimi opiniami na temat tej strony, podaj swój ligin, daj sie rozpoznac Pozdrawiam
  7.  

• Dodaj nową pozycję...