Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Pytanie o prywatnego ignora ;)
selimm odpowiedział a topic → Pytanie o prywatnego ignora ;) Pytanie o prywatnego ignora ;) Topics
Czasami trza Cie ruszyć niezły ten nasz romantyk ... -
ponury ... ja dopiero teraz (zwazywszy na wrodzona inteligencje ) ... kliknelam w link o wicepremierze krowa co uciekla od rekki AL, boska ale za widok pana Endriu Leppera w samych slipkach wysylam Ci rachunek za mojego psychoanalityka ktory mnie z wlasnie swiezo nabytej traumy po zobaczeniu tego widoku....postara sie wyciagnąć
-
selimm odpowiedział a topic → Pytanie o prywatnego ignora ;) Pytanie o prywatnego ignora ;) Topics
Gorolu to ze jeszcze nie rzadzisz swiatem wynika tylko z Twojej skromnosci ....wrodzonej -
Ponury co Ty tam wiesz o szkodnikach ... -
Czy w przyszłości nie będzie - nie wiem, to pytanie do działu technicznego. To jest wielkie [i objętościowo, i merytorycznie ] Forum i jak wiadomo - z informacji od administratorów - każda większa ingerencja wiąże się z brakiem dostępu do niego, a wprowadzenie wszystkich modów to być może nawet kilka dni przestoju. Kwestia podstawowa jest natomiast taka, czy wszystkie modyfikacje są potrzebne - szkodnika przecież możesz nie czytać, a cel tego Forum to budowanie, a nie pyskówki z przedszkolakami, którym się zdaje że mają coś ważnego do powiedzenia. Olej szkodnika i tyle. Albo wystaw go na pożarcie bo w samym skrypcie phpBB [zmodyfikowanym] takie ustawienia są możliwe można to [na takim zmodyfikowanym forum] ustawić w profilu i zmieniać wedle zasług http://www.forum.promodels.pl/143.htm http://chellopl.one.pl/forum/viewtopic.php?t=1052 Ale to są małe fora, nie takie kombinaty jak FM
-
Nie wiem o so biega ,ale musisz przywyknąc ja co chwila moralizatorskie posty dostaje kasuje -nawet tego nie czytam .... i tym optymistycznym akcentem zakańczam i "odwracam" się z poważaniem... -
Pisz skargę do Admina http://forum.muratordom.pl/faq.php#34 Zawsze też możesz skasować taki priw bez czytania - ptaszkujesz po prawej w kolumnie "Zaznacz" i na dole stronki priwów klikasz "Usuń zaznaczone". Priw znika u Ciebie i u nadawcy [jak się zdrowo napisał i nie skopiował, to będzie zdrowo wk... ]
-
Mam pytanie: Czy bedzie moze w najblizszym czasie mozliwosc "ignorowania" wybranych uzytkownikow forum i ich postów ? Zwykle tak bywa na innych forach (czesto sa ograniczenia do 3, 5 osob, roznie to wyglada)... Wkurza mnie jedna osoba niemilosiernie i najchetniej bym jej dala swojego prywatnego bana i nie widziala postów bo niedlugo nie zdzierze i w koncu dam sie sprowokowac... Pytanie nr dwa - ta osoba wysyla mi durne wiadomosci na prv - mimo mojej dwukrotnej prosby zeby łaskawie sobie darowala bo i tak staram sie nie czytac co w pocie czola wyprodukowala do mnie. Jakos nie dociera..., widocznie tez nie czyta co ja pisze do niej... Czy jest mozliwosc zablokowania skrzynki dla konkretnej osoby?