Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Monika B napisała: Dla mnie za dużo jest wątków towarzyskich po różnych podforach, a to psycholog, a to dział porad, dowcipy w klubie, a i w samej kawiarni też coś się ciagle dzieje. Zebrałabym to w jedno miejsce. No chyba, że Wy macie rozrywkę w skakaniu po różnych watkach. ALe to jest najfajniejsze :) a można sobie włączyć funkcję "nowych wątków" i cool :)
-
Widzę JoShi, że jesteś zwolennikiem ornunga. Ja przychylam się do propozycji Zielonookiej - zwłaszcza ukrywania postów niechcianych osób (sama na chwilę obecną takich nie mam, ale może niektórych by nie korciło żeby odpowiadać ). Dla mnie za dużo jest wątków towarzyskich po różnych podforach, a to psycholog, a to dział porad, dowcipy w klubie, a i w samej kawiarni też coś się ciagle dzieje. Zebrałabym to w jedno miejsce. No chyba, że Wy macie rozrywkę w skakaniu po różnych watkach.
-
Ok... no jeszcze raz zdecydowanie dalabym mozliwosc ignorowania pewnych osób - nie wiem czy dowolna liczbe czy np. 5 nickow, nie wazne, wazne zeby taka opcja była I zeby byla mozliwosc wylaczenia sprzed oczy postów co poniektórych (ja jedna kandydatke do zaszczytnej funkcji ignora mam;)) dwa - dalabym mozliwosc blokowania wiadomosci prywatnych od niektórych osob.... (jak dostane to jestem zbyt ciekawa zeby nie przeczytac - podziwiam jak ktos ma taka silna wole ze wywali maila nie czytajac ) trzy - zrobilabym porzadne konto ze skrzynka na muratorze - to co jest strasznie szybko wyczerpuje swoja pojemnosc i jest tylko poczta w obrebie forum... mogła by byc normalna skrzynka do odbierania i wysylania poczty... np. nawet an inne konta w innej domenie... (tzn nie wiem jak to z technicznego punktu wyglada- ja zaluje ze tak nie jest)