Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. CIEKAW JESTEM JAK ZAREAGUJESZ JAK MURAZ CZY HYDRAULIK Z KAUKAZU CZY CHIN BĘDZIE CI DOM WYKANCZAŁ. NIE PROWOKÓJ, ZASTANÓW SIE CO PISZESZ, JEST TO FORUM BUDOWLANE A NIE POLITYCZNE. A co mylisz, że Rosjanie już tego nie robiš? Popytaj nawet na tym forum... Rosjanie zarabiaja te same pieniądze u siebie,juz tak sie do nas nie pchają
  3. CIEKAW JESTEM JAK ZAREAGUJESZ JAK MURAZ CZY HYDRAULIK Z KAUKAZU CZY CHIN BĘDZIE CI DOM WYKANCZAŁ. NIE PROWOKÓJ, ZASTANÓW SIE CO PISZESZ, JEST TO FORUM BUDOWLANE A NIE POLITYCZNE. A co mylisz, że Rosjanie już tego nie robiš? Popytaj nawet na tym forum...
  4. Czepiasz sie Andrzeja, a to przecież nie przez niego wyjeżdzają ludzie za lepszą pracą za granicę. A tam jest róznie, ekipa która mi dom wykancza pod koniec roku straciła 3 pracowników którzy wyjechali do Niemiec I Jslandi. Jakie było moje zdziwienie jak wrócili po 2 miesiącach do swojego pracodawcy. Zarabiają podajże po 2,5 tyś na ręke ze świadczeniami i nie myslą już o pracy za granicą. Tam zarabiali więcej ale po koncowym rozliczeniu ( jedzenie, picie i dziewczyny ) wychodziło im to samo. Uważam że jak ktoś jest dobrym fachowcem to w kraju zarobi podobną kasę. A jak Leper będzie budował dom to się nie martw jego będzie stać na wynajęcie absolwentów Akademi Sztuk, albo najlepszych wykonawców z najdalszego zakątka świata.
  5. CIEKAW JESTEM JAK ZAREAGUJESZ JAK MURAZ CZY HYDRAULIK Z KAUKAZU CZY CHIN BĘDZIE CI DOM WYKANCZAŁ. NIE PROWOKÓJ, ZASTANÓW SIE CO PISZESZ, JEST TO FORUM BUDOWLANE A NIE POLITYCZNE.
  6. ...uważaj ... prosisz się o banana od admina J PS wiem to z autopsji
  7.  

• Dodaj nową pozycję...