Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Dalej znaleźć dobrego projektanta w celu adaptacji projektu. jak jest działka... własna... i plan zagospodarowania w gmienie i mapa do celów projektowych ehhhhhhhhhh .. dużo tego :) skoro ma projekt to zakladam ze ma dzialke jak kupowac projekt bez dzialki mape do celow projektowych moze zalatwic projektant. Dlatego jesli sie pojecia nie ma, zglosic sie do projektanta - on pokieruje co dalej, moj przeprowadzil cala papierkowa robote nawet - odplatnie oczywista
  3. Dalej znaleźć dobrego projektanta w celu adaptacji projektu. jak jest działka... własna... i plan zagospodarowania w gmienie i mapa do celów projektowych ehhhhhhhhhh .. dużo tego :)
  4. Termosik, ramka fajek i : WITAJ zanim zapytasz poszukaj :) Najlepiej zacznij od: "prawo i pieniądze" "wymiana doświadczeń" "dzienniki budowy" - ludzkie perypetie "lista płac" "Dokumenty własne" Pozdrawiam i all the best
  5. witam...jestem z W-wy...nie mam kompletnie doświadczenia z zakresu budowy...a chciałabym ją zacząć ...mam projekt wstępny..murator - D36 ..może ktoś by mi podpowiedział co dalej?
  6.  

• Dodaj nową pozycję...