Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam! Czy ktoś ma coś dobrego do powiedzenia na temat tego developera? Bo ja, niestety , nie. Gdybym wiedziała, to co wiem teraz nigdy nie zdecydowałabym się na współpracę z tym panem. Myślę,że należałoby stworzyć forum na temat firmy Mazovia Group Bartłomiej Steczowicz . Tak, ku przestrodze
  3. Witam Państwa. Pomysł z jednolitym ogrodzeniem od frontu jest według mnie znakomity , osiedle na prawdę na tym zyska. Czasami trudno w takich sprawach osiągnąć kompromis ale na pewno warto.Pozdrawiam.
  4. Na tyłach domów będzie standardowe ogrodzenie według oferty developera, czyli siatka na słupkach na wysokość 150 cm, bez podmurówek.
  5. POST PRZENIESIONY ZE SKRZYNKI PRYWATNEJ Od : Ewa Spychalska Do : Jurand Brzeziński Wysłany : Wto, 19 Wrzesień 2006 10:38 Temat : wiaty i ogrodzenia Dobry pomysł z jednolitymi frontami ogrodzeń. Tylko jeżeli chcemy zmieniać fronty, trzeba się będzie wpasować w styl ogrodzeń, które będą na tyłach domów. Czy wiemy, jak one będą wyglądały? Pozdrawiam, Ewa
  6. Drodzy Sąsiedzi, W standardzie naszych "dacz" mamy orgodzenia z siatki. Może warto by pomyśleć by choć od frontu zrobić ine, ładniejsze ogrodzenia? Może byśmy razem ustalili jednolity front - zawsze łatwiej z wykonawcą lepszą cenę wynegocjować. Ponadto jednolite rozwiązanie będzie bardziej eleganckie. To samo się tyczy wiat na śmietniki.... Czekam na komentarze.
  7. Witam Państwa. Bardzo dobry pomysł na wymianę zdań na temat naszego osiedla i utrzymanie kontaktu pomiedzy sasiadami. Pozdrawiamy , Ewa Spychalska i Jarosław Świderski.
  8. Witam wszystkich sąsiadów. Proponuję byśmy użyli tego forum do wymiany pomysłów na temat naszego osiedla, czyli: http://www.zielonesady.pl
  9.  

• Dodaj nową pozycję...