Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. tylko nadal nie wiem co robic z ta czołgówką? czy tam da się mieszkać? a właściwie inaczej zadam pytanie, bo wszędzie da się mieszkać, czy czołgi i konwoje wojskowenie zatrują i nie uprzykrzą nam życia?
  3. właśnie pierwsza, ta z wykopem, z tego wszystkiego pomyliły mi się strony, po lewej stronie jadąc od Topolowej, blisko filiowych namiotów
  4. to tam gdzie niedawno robili drogę na działkę? twoja jest druga w kolejności? bo na tej pierwszej widziałam już wykop
  5. Monka działka jest na początku Nasiennej jakieś 250 m. od Topolowej, po prawej stronie , niedaleko foliowych namiotów, gdybyś mogła uzyskać jakieś informacje-będę bardzo wdzięczna, nie moge ochłonąc po tej informacji o drodze czołgowej
  6. to wejdź na grupę na ostatnią stronę (teraz stony się zacinąją i jak nie uda ci się wejść na ostatnią to musisz wejść na przedostatnią) i na dole strony w lewym narożniku kliknij odnośnik Odpowiedz no i napisz to co chcesz napisać dokładnie tak
  7. to wejdź na grupę na ostatnią stronę (teraz stony się zacinąją i jak nie uda ci się wejść na ostatnią to musisz wejść na przedostatnią) i na dole strony w lewym narożniku kliknij odnośnik Odpowiedz no i napisz to co chcesz napisać
  8. aga mieszkam w Mierzynie od kilkunastu lat i naprawdę przejazd czołgów nie jest wielkim problemem. Najbardziej odczuwają to mieszkający przy skrzyżowaniu z ulicą Welecą (na światłach). Z tego co się orientuję to Nasienna ma być robiona, jak chcesz to sie zrientuję i wieczorem napiszę? W którym miejscu Nasiennej masz tą działkę?
  9. bo ze mnie taka gapa, chcę wejść na grupę sczecińska, a ciągle zakładam nowy wątek, taki i nformatyk ze mnie
  10. dziękuję za odpowiedź, jutro miałam podpisać umowę na działkę przy Nasiennej i teraz nie wiem co mam robić, bo w projekcie dom stoi 25 m od drogi, a ta droga czołgowa zwaliła mnie z nóg, poza tym jest wielkie prawdopodobieństwo, że skoro to droga czołgowa-nigdy nie zmienia nawierzchni i nie wyasfaltują
  11. śledzę ciąglę grupę szczecińską, przeryłam już 200 stron, ale o konwojach nie ma tam żadnej wzmianki, jak często jeżdżą konwoje?
  12. Pilne!!!/ Właśnie się dowiedziałam w Urzędzie Gminy, że przez ul. Nasienną przejeżdzają konwoje wojskowe, bo MON ma podpisaną z Gminą umowę i korzysta z tej drogi. Podobno do niedawna wojsko jeździło ul. Topolową, np. z rampy w Stobnie na strzelnicę, ale od kiedy utwardzili ul. Nasienną i przystosowali na ruch pojazdów ciężkich, to Nasienna jest używana do transportu wojskowego. Czy ktoś mieszkający w okolicy, może powiedzieć jak często jeżdżą tam ciężkie pojazdy wojskowe?
  13.  

• Dodaj nową pozycję...