Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Gryfpc

Okna

Witaj! Co do powyższych Firm, nic o nich nie mogę powiedzieć, natomiast mogę polecić z czystym sumieniem Firmę Gebauer. Mój głos jest czysto SUBIEKTYWNY, bo niedługo Ich Okna będą ozdabiać nasz domek, ale jakość i staranność wykonania mogliśmy osobiście podziwiać w siedzibie tejże firmy w Tarnowie Opolskim (i nie tylko!!!), poza tym cenowo też mieszczą się w granicach rozsądku (my wszystkie okna mamy nietypowe i ich wycena pobiła wszystkich poważnych konkurentów, a i tak jeszcze wynegocjowaliśmy dodatkowe upusty... ). Obiektywnie mogę poradzić tylko tyle, żebyście spokojnie i bez pośpiechu porozsyłali zapytania ofertowe do producentów i poprosili ich również o przysłanie warunków gwarancji, wyceny montażu i transportu, itp. Porównacie wtedy co zawiera standard w konkretnej firmie, a za co trzeba w innej dopłacić. Wybierzecie sobie wtedy kilku faworytów i można "ruszać na łowy", tzn. wyciągnąć od tych firm, gdzie montowali okna, trochę pojeździć, pooglądać i PODOTYKAĆ - to jest bardzo ważne, bo my dzięki temu uniknęliśmy wpadki (zadecydowała staranność wykonania i dbałość o detale!!!), na koniec można powalczyć o konkretne rabaty podpierając się wycenami konkurencji... Miłej zabawy!!! :D P.S.: Najlepszy okres na podpisanie Umowy to wg mnie koniec grudnia, styczeń - później mają podwyżki, kończą się promocje, gonią terminy...
  3. mpmj

Okna

Witam, Czy ktos z Was ma doswiadzczenie z firma Bertrand lub Dziadek ktorym moze sie podzielic? Chetnie tez uslysze o innych producentach drewnianej stolarki okiennej . Bede wdzieczny za informacje. Pozdrawiam mpmj
  4.  

• Dodaj nową pozycję...