Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, Jeśli szukasz działki w Słupnie proponuję zapukać w normalnych godzinach w drzwi na Żeromskiego 22 i podpytać sie Pana czy ktoś czegoś nie sprzedaje. nie mam tam kontaktu ale słyszałam jak on coś mówił o jakiejs ziemi do sprzedania z tym, że nie wiem za ile. Osobiscie moi rodzice tam teraz kupili domek. Co do lokalizacji nie ma sie co sugerowac, że teraz jest dalej od warszawy - bo za 10-15 lat okaże sie, że jest zbyt blisko. Pozdrawiam,
  3. Uważajcje na działki w Słupnie jest tam gazociąg i sporo działek ma zakaz budowy!! Do 150m jest teren ochronny. Sprawdziłam w gminie. Trasa omija Nadmę i ociera się o granicę Słupna od strony Kobyłki. Pozdrawiam
  4. Szukałam w Markach ale nie znalazłam działek do 100zł za m2. Oczywiście Marki były by super i początkowo tam szukałam ale nie znalazłam dlatego szukałam trochę dalej. Jeżeli wiecie gdzie ktos sprzedaje do 100zł za m2 to będę wdzięczna za podpowiedź. A jeżlei chodzi o pomiar gruntu to wiem że jest drogi dlatego moje pytanie do osób ktore znają ten teren. Dziękuję za odpowiedzi
  5. Kiedyś oglądaliśmy działki w Nadmie. Całkiem fajnie i niedaleko od Warszawy. Zrezygnowaliśmy jednak, ponieważ grunt podmokły. Do ceny działki trzeba by doliczyć koszty osuszenia, czy innych zabiegów.
  6. Też by mnie interesowała działka w tamtych okolicach ale 100 zł za metr to dla mnie za drogo Nie wiedziałam że w tamtych okolicach ma być jeszcze jakaś trasa (albo mi coś umknęło i nie kojarzę )
  7. Za tą kasę można coś w Markach znaleść, jednak bliżej Wawy. Co do terenu to nikt szczerze nie może Ci pomóc, bo żeby mieć jakąś pewność to musisz zrobić badanie geologiczne gruntu. Koszt takiego badania to kilkaset złotych. Średnio około 80zł za metr
  8. Witam Chciałam kupić działkę budowlaną na bliźniaka, w Słupnie przy ul.Pólko, znalazłam już świetną pod wzg sąsiadów no i cena jest normalna (tak mi się wydaje, może ktoś ma namiar na tańszą)100zł/m2, ale niepokoi mnie iż jest to na dawnych bagnach i ma niedaleko (zaledwie kilka km w stronę Kobyłki) przebiegać trasa S-8. Czy ktoś, coś na ten temat wie? A może ktoś ma już swoją posesję w tej okolicy i jakieś szersze informacje o przyszłych planach i no i o tym terenie?. Tata odradza mi te tereny, twierdzi że będzie wilgotne mieszkanie, dom będzie stale osiadał, ściany mogą pękać i napewno nie będę mogła zrobić podpiwniczenia bo przy obfitych opadach będzie tam stała woda. Ratujcie!! Nie wiem co robić, a przy moim zapleczu finansowym, nie za bardzo mam w czym wybierać!
  9.  

• Dodaj nową pozycję...