Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
A Małż i Małżowinka - często przecież spotykani w naszych Dziennikach Budowy...
-
Fachoffcy No i pewien oddział...
-
dzięki Andre, że o mnie pamiętałeś, ale chyba nie wrosło jeszcze tak mocno czasami go używam
-
no tak, "k" jest zdecydowanie krótsze od "tys" korporacyjny język. W budżetach i takich tam...międzynarodowo zrozumiały
-
dzięki Andre, że o mnie pamiętałeś, ale chyba nie wrosło jeszcze tak mocno
-
no tak, "k" jest zdecydowanie krótsze od "tys" tys+kropka+spacja, a tak dajesz kPLN bez przerwy, oszczędność 4 znaków - i jak fachowo wygląda! A "kierbud" choć brzmi trochę jak "gazprom" czy "uniwiermag", jest dosyć przydatny
-
jeszcze jedno mi się przypomniało: "zagwozdka", zdecydowanie budowlane określenie
-
no tak, "k" jest zdecydowanie krótsze od "tys"
-
Nie, to żargon kompjuterowców
-
Ostatnio rzuca mi się w oczy określenie: "kzł" i "kPLN". czyżby pieniądze "na wagę" sprzedawali?
-
Ja rowmiez lubie te troszku , zawsze jak widze to sie smieje A smiech to wiadomo -zdrowie
-
troszku rurek, troszku kabli, tyćko wylewek Fajne!!!
-
Takie typowe dla RW- Heloł
-
znalazłam wewatek !!!! ależ schowany! grupa budujących lingwistów ???????????? dodaję: ile za..... zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi................
-
I jeszcze Leon ...
-
Hameryka jeszcze mi sie przypomniała.
-
Siakoś tak ... Latrynka .... Koza .... Ustrzelić stronkę .... No to LLLLLLLLUUUUUUUUUU !
-
Ja tylko w kwestii wewatka . Wymyslila go gwiazda. Wlasciwie to nie wymyslila , ona tak mowila . A najlepsze co czytalam na Forum to bylo wlasnie jak gwiazda swoim nieznoszacym sprzeciwu tonem napisala Pisze poprawna polszczyzna , po czym dodala narysowala bym , ale ta banda niewdziecznikow i tepakow (znaczy wiadomo o kim o bylo) .... Cos o projektantach niedouczonych bylo tez Gdzie te czasy kiedy byly bany i banany
-
"Kierbud" Nigdzie się z takim określeniem nie spotkałem, tylko na forum
-
"kurde,kurde" - ulubione powiedzonko Neferki
-
mam nastepne hasło: CZY WYBUDUJE TEN DOM ZA 100 TYSIĘCY?!?!?!?! odmiana tego hasła: ZA ILE WYBUDUJE TEN DOM?
-
fajnie ale .... wkukał to mialo byc wkurzył No popatrz, jaka niedouczona jestem Trza wiecej bywac. We watkach, ofkors
-
Do grup budujacych zalicza sie zupełnie inaczej nastawionych forumowiczow.Może do:Grupy dyskusyjne? gdyby takowe były należy wkleić ten watek drogi i miły Adminie.Chociaż chociaż budować można na różne sposoby.....słowniki albo domki. Można się przyzwyczaić.
-
galotki , galotki ... Ale w tym przypadku użycie jest jednoosobowe
-
Gdzie jest Admin?