Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. A Małż i Małżowinka - często przecież spotykani w naszych Dziennikach Budowy...
  3. dzięki Andre, że o mnie pamiętałeś, ale chyba nie wrosło jeszcze tak mocno czasami go używam
  4. no tak, "k" jest zdecydowanie krótsze od "tys" korporacyjny język. W budżetach i takich tam...międzynarodowo zrozumiały
  5. dzięki Andre, że o mnie pamiętałeś, ale chyba nie wrosło jeszcze tak mocno
  6. no tak, "k" jest zdecydowanie krótsze od "tys" tys+kropka+spacja, a tak dajesz kPLN bez przerwy, oszczędność 4 znaków - i jak fachowo wygląda! A "kierbud" choć brzmi trochę jak "gazprom" czy "uniwiermag", jest dosyć przydatny
  7. jeszcze jedno mi się przypomniało: "zagwozdka", zdecydowanie budowlane określenie
  8. no tak, "k" jest zdecydowanie krótsze od "tys"
  9. Ostatnio rzuca mi się w oczy określenie: "kzł" i "kPLN". czyżby pieniądze "na wagę" sprzedawali?
  10. Ja rowmiez lubie te troszku , zawsze jak widze to sie smieje A smiech to wiadomo -zdrowie
  11. troszku rurek, troszku kabli, tyćko wylewek Fajne!!!
  12. znalazłam wewatek !!!! ależ schowany! grupa budujących lingwistów ???????????? dodaję: ile za..... zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi................
  13. Hameryka jeszcze mi sie przypomniała.
  14. Siakoś tak ... Latrynka .... Koza .... Ustrzelić stronkę .... No to LLLLLLLLUUUUUUUUUU !
  15. Ja tylko w kwestii wewatka . Wymyslila go gwiazda. Wlasciwie to nie wymyslila , ona tak mowila . A najlepsze co czytalam na Forum to bylo wlasnie jak gwiazda swoim nieznoszacym sprzeciwu tonem napisala Pisze poprawna polszczyzna , po czym dodala narysowala bym , ale ta banda niewdziecznikow i tepakow (znaczy wiadomo o kim o bylo) .... Cos o projektantach niedouczonych bylo tez Gdzie te czasy kiedy byly bany i banany
  16. "Kierbud" Nigdzie się z takim określeniem nie spotkałem, tylko na forum
  17. "kurde,kurde" - ulubione powiedzonko Neferki
  18. mam nastepne hasło: CZY WYBUDUJE TEN DOM ZA 100 TYSIĘCY?!?!?!?! odmiana tego hasła: ZA ILE WYBUDUJE TEN DOM?
  19. fajnie ale .... wkukał to mialo byc wkurzył No popatrz, jaka niedouczona jestem Trza wiecej bywac. We watkach, ofkors
  20. Do grup budujacych zalicza sie zupełnie inaczej nastawionych forumowiczow.Może do:Grupy dyskusyjne? gdyby takowe były należy wkleić ten watek drogi i miły Adminie.Chociaż chociaż budować można na różne sposoby.....słowniki albo domki. Można się przyzwyczaić.
  21. galotki , galotki ... Ale w tym przypadku użycie jest jednoosobowe
  22.  

• Dodaj nową pozycję...