Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. jesli macie jakies rady, uwagi, etc. dot budowy danieli chetnie posluchamy, my wymienilismy wole oczka na 3 podwojne okna dachowe.
  3. [b] hej! jak się macie?... MY także budujemy wg. proj.daniela stan surowy /prawie/zamknięty. również zrezygnowaliśmy z bawolich oczątek, poniewaz po kalkulacjach i wszystkich za i przeciw zdecydowaliśmy się na blachodachówkę....zamias oczek- trójkątne facjatki-równie -chć może nie aż tak -urokliwe... świętokrzyskie..... pozdrawiam!!!!!! [/b]
  4. My też budujemy w/g tego projektu .. jednak ze względu na koszty zrezygnowaliśmy z bawolich oczek, a i poszerzyliśmy garaż
  5. zbyszekP No, nie bądź taki zawzięty i odezwij się W końcu na forum jest nas tylo trzech. z projektem DANIELA: 1. Ty, bardzo aktywny, więc Cię nękam 2. BUDUŁAJ - trzy posty na początku 2003 roku i zasnął 3. No i ja, ale czynię dopiero przymiarki do budowy, choć projekt już mam. Pozdrawiam
  6. Ja również planuję budowę domu wg. projektu DANIELA. Chętnie poznam Wasze opinie o przetelności samego projektu, jak i o zmianach, problemach lub spostrzeżeniach w trakcie realizacji procesu budowlanego.
  7. Przepraszam. To Alleluja miało być zaledwie wstępem, ale nacisnął mi się Enter przez pomyłkę. No wiec. Alleluja! Nareszcie ktoś kto rozważa lub kupił projekt Daniela. Ja buduję ten dom pod Krakowem. Na razie mam fundamenty. Jak do tej pory były dwa błędy w projekcie. Czy dopiero rozważasz kupienie tego projektu czy już kupiłe(a)ś. Gdzie budujesz? Przesyłam informacje na priv.
  8. Przepraszam za błedy ale w momencie pisania moj kochany piesio miał ochote usadowic sie na moich kolankach:smile:
  9. Ja wprawdie buduje Irmę..ale pewne błedy w projektach Archipelaga sa nagminne...np wiezba w wiekd\szosci zawyzona..no coz dokładnie pzestudiuj rysunki..pilicz sam ile czego jest potrzeba...itp.. wiecej na priv.. Pozdrawiam Teska
  10. Prosze o jakie kolwiek informacje( koszty , uwagi ,błedy w projekcie) osoby budujace dom wg. projektu ,,Daniela,, - Archipelag. Z góry dziekuje
  11.  

• Dodaj nową pozycję...