Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. W finansach też ma juz zasługi. Nie zapominajcie kto rozłozył na łopatki Wielkopolski Bank Rolniczy. . Pozdrawiam Tomek A teraz jego tatulo-profesor szuka powiązania człowieka ze smokiem wawelskim i Nessie.
  3. W finansach też ma juz zasługi. Nie zapominajcie kto rozłozył na łopatki Wielkopolski Bank Rolniczy. . Pozdrawiam Tomek
  4. No, ta póki co siedzi. Chociaz......z celi też można rządzic - były precedensy.
  5. a słyszeliście że "OSOBOM KTÓRZY NIE MAJĄ PRACY Z WŁASNEJ WINY" będziemy dawać osiem stów co miesiąc... Kurde pójdźmy dalej - tym co pracują w Anglii i są w Polsce zarejestrowani jako bezrobotni 120 funcików przekazem pocztowym prosto do Londynu:) no tak dla ich wygody żeby nie musieli wymieniać
  6. A na reszce druga kaczka. Tak bedzie sprawiedliwie i nie będzie się mylić. Kaczka zawsze wygrywa
  7. zamiast orła czy reszki? za reszkę się obrazi? pozostaje ptak a i koronę można mu wcisnąć
  8. będzie nowy banknot z pieknym Romkiem o końskiej szczęce? Będzie dużo nowych banknotów z najbardziej zasłużonymi dla IV RP. a kogo będą bić na monetach
  9. No nie, jak mogłem zapomnieć o Łyżwińskim? Ten się dopiero zna na finansach. No i jeszcze jest Chojarska w rezerwie.
  10. będzie nowy banknot z pieknym Romkiem o końskiej szczęce? Będzie dużo nowych banknotów z najbardziej zasłużonymi dla IV RP.
  11. kruca fiks ale tych specjalistów to jest....nic tylko casting robić.... Cała RPP się uzbiera takich specjalistów. To nie jest śmieszne. To jest tragiczne.
  12. nie no wybranie Reni byłoby przejawem semantycznego nadużycia z "naszej" strony
  13. moim idolem jest skarłowaciały Gosiewski....i nie chodzi mi o jego fizjonomie, tej wszak sie nie wybiera.... mozg mu skarłowaciał.... fajnie mam kredyt w zetach..... chociaz tez nie wiem czy sie cieszyc.... ludki glosujta na Gosiewskiego!!!! a tak na powaznie....ciezkie czasy ida, bo stołek dostanie jakiś pisowiec z przypadku....pewnie zawisza
  14.  

• Dodaj nową pozycję...