Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Już się zastanowiłam. Nic nie tracę. ja sie jeszcze waham... ehhh .... chyba sie nie odwaze.... ps. JoShi bede miala pytanko (zwiazane z Twoim dziennikiem ) ale to jutro pozdrawiam !
  3. To tutej som poważni ja myslałem, że zgrywusy jakieś cycoś
  4. Siouxiee - no troche powagi http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif
  5. Ja myślałam, że jak ktoś nie ma ochoty ze mną rozmawiać to do mnie po prostu nie rozmawia . Po co ci ta poważna wiedza???
  6. Dajta spokój, widać, że chce się upić na smutno a Wy tego nie ułatwiacie
  7. Ja se zrobie sonde kto mnie zna...a ja z nagrodom usmiech JEA odcisnienty w betonie budujoncym sie nada na cycos
  8. ale o sooo hodzi .... :) kiedyś to było fajnie - były takie zeszyty "Złote myśli" i tam się wpisywało : za co mnie lubisz, za co mnie nie lubisz, co o mnie myślisz... szkoda, że jak człowiek szedł do liceum to zwyczaj umierał.... pewnie z powodu wieku ..... Może NS reaktywujesz ten zwyczaj ?? To fajny pomysł :) takie E-ZłoteMysli )
  9. Nie odchodz , przeciez jeszcze dom musisz wybudowac. Nie znajdziesz nigdzie lepszego forum. Dla dobra przyszlej budowy zostan. Ale postaraj sie nie rozrabiac tyle Pozdrawiam.
  10. Ty, to to psychol jesteś ..wiesz za zdjecia przytulone masz minus ...a tak to se bazgraj dalej mi to tito ....
  11. widze od razu kto i dostosowuje sie. przecież ja tylko z logistyczną poradą - nicka nie wpisałam
  12. moi drodzy.......tylko nick bez sondażu.Jest to odnośnik dla mnie a nie kolejna zabawa niktpecjalnego.Traktujemy to normalnie troszku z powaga.Nie chce to podaje swój nick i po sprawie.
  13.  

• Dodaj nową pozycję...