Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Nic sie nie dzieje!!!
niktspecjalny odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Oj dzieje, się dzieje, tylko Ci co budują, nie mają czasu na pierdoły, bo pracują jak mróweczki, a ci co już zbudowali siedzą na forum i szukają rozrywki, knują, spiskują, plotkują.... i nie chce im się generanie odpowiadac na ważne pytania pt: czy dam radę za 150 tyś @Zielonooka, niezłe są te oczy w Twoim profilu. Trochę podrasowane kolory, ale niezłe.... odświeżając na chwile tego posta,dodam ,że masz troszku racje ale kto o tym wie ?Może rzeczywiście Ci którzy już się wybudowali. ,tego nie skomentuje bo mnie coś doleci ale chyba masz racje. pozdrawiam -
Nic sie nie dzieje!!!
niktspecjalny odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Dziekuje, przyjmuje, rewanzuje sie. Przepraszam. 4 słowa ale jakie ok.Dzieki kolego. -
Nic sie nie dzieje!!!
Dzisiaj dopiero go znalazłem i go nadepłem i dziękuje itd, itp.Zainteresowanym raz jeszcze dzięki. pozdr. -
Nic sie nie dzieje!!!
Marzin odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Oj dzieje, się dzieje, tylko Ci co budują, nie mają czasu na pierdoły, bo pracują jak mróweczki, a ci co już zbudowali siedzą na forum i szukają rozrywki, knują, spiskują, plotkują.... i nie chce im się generanie odpowiadac na ważne pytania pt: czy dam radę za 150 tyś @Zielonooka, niezłe są te oczy w Twoim profilu. Trochę podrasowane kolory, ale niezłe.... -
Nic sie nie dzieje!!!
mmmad odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Dziekuje, przyjmuje, rewanzuje sie. Przepraszam. -
Nic sie nie dzieje!!!
jea odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Zapytaj wrredną ona wi -
Nic sie nie dzieje!!!
ktoś mu pewnie podpowiedział co wy mi tu ściemniacie ?kto niby mi coś podpowiedział? pewnie to był Lesiak ten od szafy tyyyyy aleee osoo chodzi! oso! -
Nic sie nie dzieje!!!
ktoś mu pewnie podpowiedział co wy mi tu ściemniacie ?kto niby mi coś podpowiedział? pewnie to był Lesiak ten od szafy -
Nic sie nie dzieje!!!
precyzja.......co wymyśliłem?konkretnie. -
Nic sie nie dzieje!!!
ktoś mu pewnie podpowiedział -
Nic sie nie dzieje!!!
Aggi odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
NS sam to wymyśliłeś ??? -
Nic sie nie dzieje!!!
ale ja nic od Ciebie nie chce i nic nie musisz rozumieć.Sama weszłaś do tego watku w którym nic sie nie dzieje.Kazdy watek czy temat ma tam siakiś cel.Przecież nie musisz odpowiadać na nic co jest w nim napisane. odpowiedzialem tylko tobie i pawsonowi co piszą w googlach i tyle.Mam cie znowu przepraszać ,że "niepotrzebnie wpisałem w http://www.google.pl zielonooka(jesteś bardzo populana na tym forum) i przeczytalem co jakis idiota napisal?W rewanżu wpisz niktspecjalny i po sprawie. kurde wolny kraj czy nie? -
Nic sie nie dzieje!!!
zielonooka odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
perfekcjonista? tiaaa... w grafomanskich tekstach - owszem a pretensje? no coz.... nie rozumiem takich ludzi jak ty .... i nie rozumiem co mialo na celu napisanie takiego tematu, takiego postu i takiej wiadomosci bezp do mnie... na szczescie - nie musze rozumiec to juz twoj problem -
Nic sie nie dzieje!!!
mam nadzieje ,że nie masz o to do mnie pretensji i nie ja jestem autorem tego pisadla.Za głupiutki jestem na tekie numery .Przyznam jednak ,że autor to perfekcjonista. -
Nic sie nie dzieje!!!
zielonooka odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
hmm... bardzo.... ciekawe ja moze wkleje ten link [moze mnie Redakcja nie zbanuje ] zastanawiam sie tylko czyjego autorstwa jest ten pseudo "erotyczny" bełkot to raz a dwa zastanawiam sie czemu podpisany jest tak - "Linka" ze sugeruje jakobym to ja byla autorem tego wstrzasajacego dzieła ???????? jak ktos ma takie klimaty i nie szkoda mu czasu na taka grafomnie - jego sprawa niech sobie pisze - ale niech podpisze sie swoim "artystycznym pseudonimem" typu "cichy roman" "tajemniczy kazio wielbiciel" moze co? -
Nic sie nie dzieje!!!
masz odp na privie.wystarczy przeca wpisać w ...http://www.google.pl zielonooka.toż to publiczne miejsce a tekst powala na nogi.Ja padłem.Ktoś sie musiał napracowac.Też tak chciałbym. -
Nic sie nie dzieje!!!
ja tez nie wiem Pawson w roznych miejscach bywam ale w goooglu czy tam "na googlu" to jeszcze nie a gooooogli nie nosze bede sie uczyla dopiero na nartach -
Nic sie nie dzieje!!!
Pawson odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
nie w google-u tylko w goglach ... ale o ssssoooo chodzi to nie wiem ..... Połamania kija jakiego kija NS na to łowi: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/9/9f/Granat_obronny_wz33.jpg/200px-Granat_obronny_wz33.jpg -
Nic sie nie dzieje!!!
jemu klawisz a mi (czy tam : "mnie") ... sie strasznie strona tego "wewatku" rozjechala i nie miesci mi sie na ekranie zielona mogem z tobom pogadać??? mam sie bac?! mozesz... ja nie gryze wiem ,że nie gryziesz. Bardzo ładnie dzisiaj wyglądasz.... www,google.pl na google -u ładnie wyglądam?!?!?!?!?!? a co ja tam robie?! -
Nic sie nie dzieje!!!
Ciebie to chyba w ropuche Ciekawe czy On na glizdy lapie czy na ten tego A jak g... złapie i nas tym obrzuci -
Nic sie nie dzieje!!!
rrmi odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Ciebie to chyba w ropuche Ciekawe czy On na glizdy lapie czy na ten tego -
Nic sie nie dzieje!!!
selimm odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Połamania kija Napisz potem co złowileś Cicho bo jeszcze złapie złota rybke i pozamienia nas w żaby ... -
Nic sie nie dzieje!!!
Maxtorka odpowiedział a topic → NIC SIE NIE DZIEJE!!! NIC SIE NIE DZIEJE!!! Topics
Połamania kija Napisz potem co złowileś -
Nic sie nie dzieje!!!
dla mnie oznacza to przynajmniej SWIETY SPOKOJ, jakos tak nikt........ nie oczernia, nie bluzni, az doprawdy dziw bierze Jak ktos slusznie zauwazyl - pewnie to tylko cisza przed burza... Ja tylko z tej ciszy chcialbym uslyszec (wyczytac) chocby zwykle "przepraszam" za publiczne NIESLUSZNE szarganie mojej reputacji, ale zeby sie na to zdobyc trzeba miec troche wlasnej godnosci, prawda "ns"?? PRAWDA jeżeli to coś zmieni i jezeli magiczne słowo przepraszam jest tym "zwykłym" o którym piszesz to jeszcze raz chyle czoło i Ciebie i wszystkich przepraszam.Przyznaj ,że Ty rowniez mi troszku dopiekleś ale mniejsza o to staram sie i nikt mi w tym nie przeszkodzi.Jak wspomnialem "wypalam" na ryby. no to se pogadalem ja Was rolmalnie lubie NIKTSPECJALNY BEZ PRZESADY Z TYM KADZENIEM jakby to powiedziala jedna jegomoscini HEHEHE -
Nic sie nie dzieje!!!
bez przesady z ta miloscia. Ona temu winna ona temu winna pocalowac go powinna on jest temu winien on jest temu winien pocalowac ja powinien Nie pijemy wodki nie pijemy wodki pocalunek byl za krotki Nie pijemy wcale.. Nie pijemy wcale Bo zrobili to niedbale ! sama powiedziała,żeby bez przesady.chyba ja polubie ale...... ,żeby od razy "za krótki,niedbale,nie pijemy wódeczki!!!!chociaż przydałby sie kielonek. Wy jeszcze śpita a ja wypalam na ryby. siakoś tak mi sie fajnie zagadało z wami ,że ach.