Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. A ja zaczynam na wiosnę . Ale tu dawno nikt nie zaglądał.
  3. ja zacznam budowę w tym roku a jak u ciebie poszło
  4. HermanskyNie wiem czy wiesz, ale znalazłem kolejną realizację naszego wspólnego projektu ok.10km od miejsca mojej budowy. pozdrowienia dla Szczęśliwców w krainy Jezior i Lasów
  5. Z prracą nie będzie ciężko po przystąpieniu do UE. Sądzę, że w warmińsko-mazurskie, podlaskie i podkarpackie pójdzie gros pomocy strukturalnej. Być może, za jakiś czas, te rejony będą najlepiej zagospodarowane i zarządzane w kraju! Przecież te rejony Polski mają, być może, największy potencjał przyciągania turystów! Co jest ciekawego na Mazowszu albo w Wielkopolsce? Wschodnie tereny Polski, to raj dla poszukiwaczy dawnych, nieskażonych krain środkowej Europy.
  6. Teraz na forum projektów będę chyba z Tobą wymieniał uwagi, co? Ach te nasze domki...
  7. Nie nikogo na budowie (surowy otwarty) nie było, jak byłem w listopadzie nie spotkałem, a szkoda....
  8. mik99: Czy rozmawiałeś z właścicielem? Czy był wykończony? Czy elewacja była taka, jak w projekcie?
  9. Szkoda, ze w pracą cięzko w tych pięknych terenach, bo pewnie bym dołączył, tym bardziej, że projekt ten sam. Znalazłem taki, jak my mamy pod Wrocławiem, całkiem przypadkiem podczas jazdy samochodem w oklocy Oleśnicy przy drodze nr 8. Może jeszcze ktoś buduje taki domek?
  10. To ciekawe, na Forum brak uczestników z warmińsko-mazurskiego. Jest tylko jeden wątek: Okolice Brodnicy, ale też nieużywany. Czy to jest naprawdę tak zapadły zakątek kraju, ze ludzie tam nie używają Internetu? Bo że budują, to widać gołym okiem.
  11. Buduję dom wolnostojący, niepodpiwniczony, bez poddasza użytkowego-Murator D-53 w okolicach Iławy. Chętnie nawiążę kontakt z kimś z okolic w celu wymiany doświadczeń. Może razem ponegocjujemy ceny? Poszukuję ekipy i kierownika budowy, może też innych fachowców. Szukam też barakowozu. Zaczynam w marcu.
  12.  

• Dodaj nową pozycję...