Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
A ja zaczynam na wiosnę . Ale tu dawno nikt nie zaglądał.
-
ja zacznam budowę w tym roku a jak u ciebie poszło
-
HermanskyNie wiem czy wiesz, ale znalazłem kolejną realizację naszego wspólnego projektu ok.10km od miejsca mojej budowy. pozdrowienia dla Szczęśliwców w krainy Jezior i Lasów
-
Z prracą nie będzie ciężko po przystąpieniu do UE. Sądzę, że w warmińsko-mazurskie, podlaskie i podkarpackie pójdzie gros pomocy strukturalnej. Być może, za jakiś czas, te rejony będą najlepiej zagospodarowane i zarządzane w kraju! Przecież te rejony Polski mają, być może, największy potencjał przyciągania turystów! Co jest ciekawego na Mazowszu albo w Wielkopolsce? Wschodnie tereny Polski, to raj dla poszukiwaczy dawnych, nieskażonych krain środkowej Europy.
-
Teraz na forum projektów będę chyba z Tobą wymieniał uwagi, co? Ach te nasze domki...
-
Nie nikogo na budowie (surowy otwarty) nie było, jak byłem w listopadzie nie spotkałem, a szkoda....
-
mik99: Czy rozmawiałeś z właścicielem? Czy był wykończony? Czy elewacja była taka, jak w projekcie?
-
Szkoda, ze w pracą cięzko w tych pięknych terenach, bo pewnie bym dołączył, tym bardziej, że projekt ten sam. Znalazłem taki, jak my mamy pod Wrocławiem, całkiem przypadkiem podczas jazdy samochodem w oklocy Oleśnicy przy drodze nr 8. Może jeszcze ktoś buduje taki domek?
-
To ciekawe, na Forum brak uczestników z warmińsko-mazurskiego. Jest tylko jeden wątek: Okolice Brodnicy, ale też nieużywany. Czy to jest naprawdę tak zapadły zakątek kraju, ze ludzie tam nie używają Internetu? Bo że budują, to widać gołym okiem.
-
Buduję dom wolnostojący, niepodpiwniczony, bez poddasza użytkowego-Murator D-53 w okolicach Iławy. Chętnie nawiążę kontakt z kimś z okolic w celu wymiany doświadczeń. Może razem ponegocjujemy ceny? Poszukuję ekipy i kierownika budowy, może też innych fachowców. Szukam też barakowozu. Zaczynam w marcu.