Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. dzióbek

Zmysłowo

i ja hihihihi ja też
  3. Maxtorka

Zmysłowo

Rzeczywiście nazwa urocza . Pomyślałam sobie że osiedle mogłoby się nazywać Zmysłowa i na pytanie gdzie mieszkasz mieszkańcy by odpowiadali - w Zmysłowej A my mieszkamy na Zaciszu i jest tu dokładnie tak jak nazwa obiecuje A dojeżdża się przez Zakątek A Jaśminowa jest kilka ulic dalej
  4. I ja tu weszłam, bo mi się tytuł spodobał Koło mnie też jest Jaśminowa
  5. Capricorn

Zmysłowo

i ja hihihihi i ja również Do tej pory myślałam, że trudno jest znaleźć ładniejszą nazwę niż Jaśminowa A tu - proszę
  6. simo

Zmysłowo

Witam, Ja też mam działkę w na pięknym osiedlu w zmysłowie... mój e-mail info[antyspam]@shimtec.pl Pozdr
  7. bartmaj

Zmysłowo

Witam Ja rowniez jestem posiadaczem dzialki w zmyslowie. Poki co zaplacilismy za przylaczenie pradu do granicz dzialki okolo 3000 pln.(lacznie ze prowizoryczna skrzynka budowlana) Ile zapalacimy za gaz nie mam pojecia, ale mysle ze powinno to byc okolo 1000 pln. Powiedz jaki masz numer dzialki ? pozdrawiam bartek
  8. tomekp72

Zmysłowo

w tych sprawach proponuje inne forum, np. www playboy.com/forum ale przyznacie, ze na fajnym osiedlu bede mieszkal?
  9. Nefer

Zmysłowo

cóż za dizapointing ...:)
  10. michal_m

Zmysłowo

Przyznam, że po tytule wątku oczekiwałem czego innego...
  11. Witam, No i stalo sie!! Dzialka juz kupiona i mozna myslec o budowie!... Czy ktos z forumowiczow ma dzialke na osiedlu Zmysłowo koło Rokietnicy?? i pytanie: ile "wypada" zaplacic za doprowadzenie instalacji i zalozenie licznikow gazu i pradu, jesli instalacja jest w drodze przy samej dzialce?? Pozdrawiam,
  12.  

• Dodaj nową pozycję...